HomeExchange.com najbolja internetska stranica za rezervaciju smještaja


Čitatelji dnevnika USA TODAY izabrali portal HomeExchange.com za najbolju internetsku stranicu za rezervaciju smještaja

Portal HomeExchange.com više nije samo trend, već je postao glavni izvor za odabir smještaja mudrih putnika

Dnevnik USA TODAY objavio je da je portal HomeExchange najbolja internetska stranica za rezervaciju smještaja po izboru čitatelja. Portal HomeExchange učvrstio je vodeću poziciju u posljednjim danima trajanja izbora prestigavši sve najveće pružatelje turističkih usluga putem interneta, uključujući portale TripAdvisor, AirBnB i Expedia. Kandidate za nagradu odabrala je skupina stručnjaka koja se sastojala od urednika dnevnika USA TODAY, portala 10Best.com i vodećih stručnjaka u području turizma.

„Ovo je sjajno”, izjavio je Ed Kushins, pokretač i izvršni direktor. „Činjenica da brojni putnici prepoznaju vrijednost i praktičnost portala HomeExchange.com potiče nas na pružanje nezaboravnih iskustava.”

„Zahvaljujući doslovno milijunima neiskorištenih nekretnina na vodećim destinacijama, sve više mudrih putnika prepoznaje da je razmjena nekretnina budućnost putovanja”, izjavio je predsjednik kompanije Jim Pickell. „Mogućnost da bilo gdje u svijetu boravite kao drag gost jedinstveno je i obogaćujuće iskustvo koje ne stoji ništa više od boravka kod kuće.”

Kao dio najveće i najbrže rastuće industrije, portal HomeExchange.com učvrstio je vodeću poziciju u razmjeni nekretnina, tako što je, među ostalim, preuzeo četiri konkurentska portala u posljednje dvije godine te uveo nove funkcionalnosti čija je posljedica jednostavniji postupak razmjene. Zahvaljujući novom inovativnom konceptu koji je najavljen za početak 2016., portal HomeExchange.com i dalje će biti predvodnik revolucije u razmjeni nekretnina.

home-exchange

Portal HomeExchange.com pokrenuo je Ed Kushins 1992. godine, od kad je portal predvodnik pokreta „zajedničke potrošnje”. Ove će godine više od 65 000 članova obaviti više od 130 000 razmjena nekretnina u više od 150 zemalja. Zahvaljujući portalu HomeExchange.com planiranje odmora putem razmjene nekretnine i uživanje u njemu znatno je jednostavnije, a putnici doživljavaju nezaboravno i autentično iskustvo. Portal HomeExchange.com proglašen je 2014. godine jednom od najbrže rastućih privatnih kompanija u Americi četvrtu godinu zaredom.

Više informacija o HomeExchange možete naći OVDJE