Eurowings pokreće linije prema Hrvatskoj


Eurowings je odlučio pokrenuti određene međunarodne linije prema destinacijama u Hrvatskoj. Eurowings je prvi koji najavljuje linije nakon duge pauze uzrokovane pandemijom COVID-19.

Linija KölnZagreb prometuje dva puta tjedno, u narednom će razdoblju biti reducirana na jedan tjedni polazak. Uvodi se linija KölnZadar, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija StuttgartSplit, jednom tjedno, subotom, od 06. lipnja. Uvodi se linija HamburgRijeka, jednom tjedno, nedjeljom, od 21. lipnja. Uvodi se linija HamburgSplit, dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom, od 02. lipnja.

Uvodi se linija DüsseldorfSplit, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija DüsseldorfRijeka, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija DüsseldorfPula, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja.

Eurowings će pratiti stanje s epidemiološkom situacijom i graničnim uredbama pojedinih država te pravovremeno reagirati uvođenjem linija. Hrvatska je jedna od najbitnijih destinacija ovog niskobudžetnog avioprijevoznika i nema sumnje da će se u idućim mjesecima Eurowings vratiti u hrvatske zračne luke u još većem obujmu.

Izvor: croatianaviation.com