CASTELLUM – Čakovec dobio visokokategoriziran business hotel kakav i zaslužuje


business & city break hotel Castellum počeli su stizati prvi gosti.

Hotel usmjeren na business klijentelu, bilježi prve odlične rezultate te u ovom trenutku možemo istaknuti popunjenost kapaciteta iznad 70 posto, istaknula je Emina Lajtman, voditeljica hotela.

Visoko kategorizran hotel Castellum specijaliziran za meetings i bike standarde, prostire se na 3000 četvornih metara.

 

Ukupan smještajni kapacitet hotela je trideset smještajnih jedinica, od kojih brojimo jedan luksuzni superior suite.

Kroz cijeli hotel provlači se priča inspirirana legendom o pozoju, kao i artistička nota protkana unikatnim umjetninama izrađenim ekskluzivno za hotel Castellum. Velik dio smještajnih kapaciteta krasi, zahvaljujući zavidnoj lokaciji hotela, pogled na perivoj i Stari grad Zrinskih.

Multifunkcionalni kongresni centar u sklopu kojeg se nalazi i dodatan ured za poslovne sastanke važna su okosnica samog poslovanja.

Bogati gastronomski dio čine Wine bar, Sky bar i Watch tower bar, koji je povezan s izdvojenim pušačkim prostorom gdje se može uživati baš poput prijatelja iz kultne serije F•R•I•E•N•D•S. U Wine baru hotela mozete kušati i ponijeti kući bocu vina iz zavidne arhive u kojoj su zastupljeni najbolji međimurski vinari.

 

Uz Segafredo organica kavu i izrazito bogat izbor pića i napitaka, ponuda je bogatija i za doručak ili brunch koji su u ponudi i za vanjske goste. Velika terasa bara otvara se s prvim toplijim danima, tako da će, kako gosti, tako i svi građani moći uživati u druženju na najljepšoj gradskoj terasi.

Hotelski gosti, uglavnom stranci, posebno su oduševljeni izgledom interijera koji je sve samo ne običan. Prilikom uređenja hotela pažnja se posvećivala svemu, pa i najmanjoj sitnici.

Dizajn je isključivo rezultat mašte samih investitora koji su uložili velik trud da hotel postane upravo ovo što svi gosti ističu, poseban i drugačiji. Od sada se Čakovec može pohvaliti da ima gradski hotel kakve smo navikli viđati u svim većim business središtima.Hotel Castellum je upravo ono što grad Čakovec, kao središte jedne od gospodarski najrazvijenijih županija u Hrvatskoj i zaslužuje!