Čakovec: Advent u gradu Zrinskih


Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Povedite obitelj i prijatelje u Čakovec i uživajte na Adventu u gradu Zrinskih.

Turistička zajednica grada Čakovca i ove godine u centru grada priprema kulturno-turističku manifestaciju ‘Advent u gradu Zrinskih’ u razdoblju od 2. do 24. prosinca 2017. godine.

– Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove će godine u Čakovcu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih – poručuju marljivi ljudi iz čakovečke Turističke zajednice.

Sam centra Čakovca uskoro će osvanuti u božićnom ruhu. Počelo je postavljanje uvijek atraktivne rasvjete u čiju ćemo se ljepotu moć uvjeriti 2. prosinca kada čakovečka božićna priča i službeno započinje.

Započeli su prvi pripremni radovi na postavljanju klizališta na čakovečkom Trgu Republike. Nakon prošlogodišnje vrlo pozitivne reakcije, klizanje će i ove zime biti na raspolaganju svim građanima.

Kako nam je potvrđenu u Gradu Čakovcu ovogodišnja sezona klizanja na otvorenom započet će 2. prosinca s prvim danom Adventa u Čakovcu i trajat će do 31. siječnja.

Cijena sata klizanja i najma klizaljki neće se mijenjati u odnosu na prošlu godinu. Sat klizanja naplaćivat će se 15 kuna, po noći 20 kuna, a iznajmljivanje klizaljki dodatnih 15 kuna. 

Ne sumnjamo da će Advent u gradu Zrinskih baš kao i prošle godine u Čakovec privući posjetitelje iz svih krajeva Hrvatske, ali i van nje. 

Vidimo se u Čakovcu!