Advent u Bratislavi – 2 dana 245kn


FoanSaky putovanja u suradnji s turističkom agencijom Izazov organizira zanimljivo dvodnevno adventsko No profit putovanje u Bratislavu 22.12. po promotivnoj cijeni od 245 kn.  Za sada je prijavljeno 200+ ljudi stoga donosimo njihovu ponudu.

Za početak prenosimo nešto više informacija o samom konceptu putovanja. Naime No profit putovanje je putovanje na kojem agencija ništa ne zarađuje odnosno postavlja tako nisku cijenu da pokrije troškove.

Vjerojatno se pitate pa koji onda interes oni tu imaju?  Odgovor je da ga jednostavno nema. Naime 19.12. je 3. obljetnica od njihovog putovanja te se ovim činom žele zahvaliti svima, koji su ih na bilo koji način podržavali u protekle 3 godine. Također cilj putovanja je niskom cijenom privući što veći broj ljudi, napraviti što bolju atmosferu, te naravno putovanja približiti onima koji katkad zbog financija nisu u mogućnosti putovati. Polazak je u subotu 22.12. iz  Zagreba u jutarnjim satima, a povratak sutradan navečer. Putnike je moguće pokupiti i kod shoping centra Lumni u Varaždinu. Aranžman uključuje prijevoz do Bratislave, jedno noćenje u hostelu(moguće je uzeti i dvokrevetnu sobu), te razgledi Bratislave s pratiteljem. Uz nadoplatu je moguće je ići na fakultativni odlazak u Beč. Cijena aranžmana je 245 kn.

Za sada je prijavljeno preko 200 ljudi, ostalo je još 15ak mjesta, stoga svi zainteresirani nek se jave na mail FoanSaky@gmail.com, whats app porukom ili pozivom na 097 7605 395.

 Dečkima u organizaciji želimo svu sreću, a mi vas ovim putem pozivamo da ih podržite jer #ZajednoSmoFoanSaky