Advent na Malti – Aviokarta iz Zagreba + 5 noćenja u hotelu**** već od 94€


Evo jedne ponude kako sam organizirati kratki izlet na Maltu iz Zagreba  – Avion + 5 noćenja u hotelu**** s doručkom možete platiti već od 94€ po osobi.

*Ako želiš dobivati na svoj email obavijesti o najnovijim akcijama i vijestima iz svijeta putovanja, besplatno se pretplati –> OVDJE

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

AVIOKARTE

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Zagreba za Maltu već od 46€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga 40cm x 25cm x 20cm dimenzija. Za dvije ručne prtljage (55cm x 40cm x 20cm 10 kg + 40cm x 25cm x 20cm) potrebno je dodatno uplatiti priority boarding (15€ po smjeru). Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti–> OVDJE (u popisu odaberi službenu Ryanair stranicu).

  • Vodič za putovanje na Maltu pogledaj –> OVDJE
  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Najjeftiniji parking kod zračne luke Zagreb – uzmi dodatni popust –> OVDJE

Smještaj – ponuda je bazirana ako putuju dvije osobe za datum 10.12. – 15.12.

Za primjer ćemo uzeti smještaj preko web stranice Lock Trip – Bella Vista Hotel****. Naravno vi možete uzeti još jeftiniji ali i skuplji smještaj. Cijena ovog smještaja je 102€ (5 noćenja za dvije osobe), što po osobi dođe 51€ za 5 noćenja s doručkom. Ovaj hotel možete bukirati–> OVDJE

Ako želite još dodatan popust, prilikom registracije na Lock Trip upišite ovaj kod za popust –> 8FIUY

Još više hotela nađi –> OVDJE

Rentacar

Naša preporuka je da odmah u zračnoj luci uzmete rentacar koji će vam biti odličan izbor za istraživanje otoka. Preporuke smo stavili u naš vodič za Maltu.

Troškovi po osobi – mala ručna prtljaga – (40cm x 25cm x 20cm)

Povratna avionska karta  – 43€

Smještaj po osobi – 51€

Sveukupno – 94€

ili ova opcija s više prtljage

Troškovi po osobi – dvije ručne prtljage – priority boarding – (55cm x 40cm x 20cm 10 kg + 40cm x 25cm x 20cm)

Povratna avionska karta  – 43€

Priority boarding – 30€

Smještaj po osobi – 51€

Sveukupno – 124€