50 najpopularnijih Instagram lokacija u Italiji


Najpoznatija čizma na svijetu je kao stvorena za najsavršenije Instagram fotografije. Njene veličanstvene atrakcije natjerat će vas da se vratite u Italiju prvom idućom prilikom.

Od rimskih ostataka i prirodnih ljepota do svjetski najpoznatijih umjetničkih galerija i muzeja, gotovo svaki kutak italije je fotogeničan. No jeste li ste ikada zapitali koje su to najpopularnije Instagram lokacije u Italiji?

Riječi ne mogu opisati koliko je fascinantna ova država, ali zato fotografije mogu! Ne čudi, stoga, da je ovo jedno od najistragramičnijih destinacija na svijetu. Zbog toga smo uvjereni da ćete biti oduševljeni svime što smo pripremili za vas.

Ekipa iz getbybus.com obavila je istraživanje i napravila listu 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Italiji zbog kojih ćete se zaljubiti u ovu prekrasnu državu!

Među različitim pristupima stvaranja liste najpopularnijih Instagram lokacija u Italiji, ekipa je odlučila odabrati znamenitosti umjesto gradova. Zbog toga ćete na popisu pronaći Milansku katedralu umjesto grada Milana. Svakako, stavljen je popis najpopularnijih znamenitosti dobivenih uz pomoć Google Travel usluge.

Kako bi se definirale najpopularnije lokacije, koristile su se Google recenzije. Svakako, u obzir su uzete samo one s preko 5,000 recenzija kako bi se dobio što objektivniji popis. Navedeni popis je skraćen na 219 lokacija. U idućem koraku sakupljen je broj Instagram mentiona (koristeći što veći broj hashtagova). Broj mentiona je sakupljen u srpnju, 2022. godine i time se dobila konačna lista top 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Italiji

TOP LISTA: