Wizzair izazov za mlade – Osvoji neograničen broj putovanja u Wizzair mreži


Wizz air predstavlja drugi Wizz izazov za mlade. Prva nagrada: Neograničeni broj putovanja tijekom godinu dana u okviru Wizz mreže 

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Europi, i jedan od avio-prijevoznika s najbržom stopom rasta u Europi, pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno natjecanje u rješavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

Sudionici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od avio-kompanija s najbržom stopom rasta u Europi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a osobno na događaju u Budimpešti. Pobjedici natjecanja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tijekom cijele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji dobiti besplatne povratne karte – koje mogu iskoristiti za odmor iz snova ili nastavak studija u inozemstvu.

Od danas do 25. ožujka 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na sveučilištu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže* mogu se prijaviti za natjecanje na adresi www.wizzyouthchallenge.com. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. ožujka 2018., a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. travnja 2018. godine. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da sudjeluju na događaju u Budimpešti 9. i 10. svibnja 2018.

Za više informacija o WIZZ izazovu za mlade, posjetite www.wizzyouthchallenge.com.

,,Prvi WIZZ izazov za mlade je postigao veliki uspjeh, sa više od 400 poslanih studija slučaja i fantastičnim finalom u Budimpešti. Izuzetno nam je drago što pokrećemo drugi WIZZ izazov za mlade, koji će nekim od najbriljantnijih mladih umova Europe omogućiti iskazati svoje sposobnosti i kreativnost u razvoju plana za rješavanje pravog poslovnog slučaja. Mi u Wizz Airu smo ponosni na mogućnosti koje pružamo ljudima, bez obzira da li su to naši putnici koji uživaju putovati u okviru naše široke mreže po niskim cijenama na letovima jedne od najmlađih flota u Europi, naše posvećene kolege u WIZZ timu koje napreduju u karijeri ili mladi talentirani ljudi koji dijele svoje ideje s nama i stječu ogromno profesionalno iskustvo. Kao jedna od avio-kompanija s najbržom stopom rasta u Europi, Wizz Air vrlo rado surađuje s liderima u razmišljanju sutrašnjice i nestrpljivo iščekujemo čuti sjajne ideje mlade generacije širom Europe tijekom događaja u Budimpešti’’, izjavio je ovim povodom Owain Jones, generalni direktor Wizz Aira.