Wiener putno osiguranje akcija – dodatnih 20% popusta putem webshopa


Ako ste zadnji put propustili akciju putnog osiguranja, evo još jedne akcije za vaše sljedeće putovanje

Do kraja siječnja (do 31.1.2024.) putem webshopa možete dobiti dodatni popust od 20% pri ugovaranju putnog osiguranja, a da bi to ostvarili prilikom kupnje u polje promotivni kod unesite kod za popust – POPUST20

Popust vrijedi i za jednokratno putno što je super za skijaše, ali i za godišnje putno koje je idealno za sve koji putuje više puta godišnje.

Ugovorite vaše putno osiguranje –> OVDJE

Što donosi polica Wiener godišnjeg putnog osiguranja?

  • Polica pokriva troškove liječenja u inozemstvu, a moguće je ugovoriti i dodatna pokrića poput osiguranja prtljage, osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja, loma kosti i kašnjenja leta.

Polica putnog osiguranja pokriva troškove poput:

  • ✓ Nužnog liječničkog tretmana (stacionarno ili kliničko liječenje)
  • ✓ Lijekova i pomagala koje propiše liječnik
  • ✓ Prijevoza osiguranika od mjesta boravka do prebivališta osiguranika ili do bolnice u domicilnoj zemlji
  • ✓ Prijevoza osiguranika od strane službeno odobrene hitne službe radi osiguranikovog prihvata u najbližu bolnicu ili kod najbližeg raspoloživog liječnika
  • ✓ Stomatološke usluge za rješavanje akutne zubobolje

Uredi Wienerovog partnera, April asistencije, na raspolaganju su 0-24. Potrebno je samo nazvati kontakt broj, dati svoje podatke i opisati što se dogodilo, a asistencija će organizirati sve umjesto vas.

Putovanja su uvijek uzbudljiva i najčešće im se veselite, no koliko god se pomno pripremali za putovanje, neke vas stvari uvijek mogu neugodno iznenaditi. Ne dozvolite da vas te stvari izbace iz takta i pokvare putovanje. Bez obzira gdje putujete, ugovaranjem putnog zdravstvenog osiguranja osigurani ste od troškova liječenja u zemlji u kojoj boravite.