Vjenčanje na Maldivima – Kako organizirati i priznaje li se kod nas?


Prije par dana vratili smo se sa putovanja na Maldivima gdje smo imali i ceremoniju vjenčanja pa evo nekoliko informacija kako je to izgledalo
Tekst i fotke: Valentina Behin
 
Htjeli smo napraviti nešto za sebe i imati vjenčanje koje ćemo pamtiti i odlučili smo se za Maldive. Odmah da napomenem brak na Maldivima nije priznat kod nas zakonski, pa smo zakonski dio napravili dva dana nakon povratka s puta s najbližima u Zagrebu kod matičara, a ceremoniju vjenčanja na Maldivima smo napravili za svoju dušu i uspomenu kako smo i željeli..
 

default

 
Cijelo putovanje dogovarala sam preko Itravel agencije iz Srbije, za koje imam samo pozitivne riječi, jako profesionalni i uslužni. U kontaktu smo bili preko maila i preko WhatsApp poziva tako da je cijela organizacija puta prošla jako praktično i brzo..Za njih smo se odlučili radi brojnih preporuka koje sam čitala o njima i jako dobrog omjera cijene i ponude koje nude.
 
 
Ceremoniju vjenčanja dogovarala sam direktno s resortom kojeg smo odabrali – Sun Island – Villa Park.
Wedding paket je koštao 2000$ i sadržavao je fotografa, cijelu ceremoniju, dekoriranje, tortu, šampanjac, certifikat, buket i privatnu večeru za dvoje na plaži na kraju dana – vrijedilo je svakog dolara.
 

Cijena smještaja jako varira i individualna je, jer ovisi o broju noćenja i odabiru all inclusive paketa ili punog pansiona i odabira vrste smještaja.
Agenciji smo se javili sa željama i okvirnim budžetom i na temelju toga dobili 10 tak ponuda otoka i resorta.
S otokom i smještajem smo bili oduševljeni, osoblje je bilo jako ljubazno, a hrana odlična. Ako nekog budu zanimali detalji u vezi samog otoka i smještaja ili pomoć za vjenčanje na Maldivima slobodno mi se javite u inbox na mom profilu na facebooku.
 
FOTOGRAFIJA: