Vječni grad, centar svijeta… svi putevi zaista vode u Rim


Predivan, zavodljiv, šarmantan. Ima sve što želite i svega ima na pretek. Povijest, priču, gastronomiju.
 
Savjetujem da probate sve i iskusite još i više. Najbolju “porchetu” na svijetu u Antica Porchetteria, najbolji sladoled na svijetu u Frigidariumu, tradicionalne paste i pizze u jednom od bezbrojnih šarolikih restorana diljem grada. Nas je najviše oduševio restoran Fattoincasa u blizini Piazze Navone mada ćete teško pogriješiti gdje god da sjednete.
O povijesti i arhitekturi je bespredmetno pričati jer su riječi tako male za opisati Španjolske sube, Fontanu di Trevi, Piazzu Navonu, baziliku Sv. Petra, Vatikanske muzeje, bezbrojne pjace, crkve, fontane, svu tu bogatu povijest. Šetajte gradom istražujte ga, zavucite se u svaku uličicu i kad vas noge zabole, šetajte još. 
Naši dragi putoholičari su prije par dana objavili da uskoro kreće akcija letova za Rim. Nadam se da će vas moje fotke nagovoriti da odete ako već niste bukirali jer Rim je uvijek dobra ideja za city break. A Rim dok vozite crveni Ferrari po ulicama grada je fenomenalna ideja. 
 
Ako kome treba tip gdje i kako rentati prekrasni Ferrari California ili bilo koji drugi tip ili vam se samo sviđaju fotke slobodno me zapratite na FB https://www.facebook.com/goran.soco i/ili na Instagramu @goransoco
 
Fotogalerija: