VIDEO: Turist nokautirao bahatog koncesionara plaže u Selcu


S plaže je tjerao ljude koji nisu uzeli ležaljke, pobacao im i ručnike piše 24.sata.hr

Već dvije godine kupači se u centru Selca žale na koncesionara koji “terorizira” one koji ne žele od njega unajmiti ležaljke. Prošlog tjedna opet je vrijeđao turiste i grubo vikao na njih

Neugodan incident zbio se i prošli tjedan kad je navedeni bezobrazno i grubo vikao i vrijeđao turiste. Kad je iznajmljivač prišao turistima i obratio se muškarcu s “ti”, on ga je odmah upozorio da nisu skupa ovce čuvali i da mu se obraća s “vi”. “Djelujete kao da jeste ovce čuvali”, odgovorio mu je iznajmljivač ležaljki. Mještani kažu kako je bahati “gazda plaže” ogradio cijelu plažu te ljudima kasnije pobacao i ručnike.

– Dotični koncesionar bit će pozvan na razgovor kako bi vidjeli možemo li se dogovoriti i spriječiti ovakvo ponašanje – rekli su iz grada Crikvenice.

Jučer se pojavila i druga snimka, na kojoj je incident iz prošle godine. Tad je bahatoga koncesionara šakom u glavu udario muškarac, također tijekom svađe zbog ležaljki. Koncesionar Miroslav Mesaroš za Index je rekao kako muškarac koji ga je udario i njegovo društvo nisu htjeli platiti za ležaljke te da su ga prebili.