FlixBus – Hrvatska direktno povezana s Beogradom


FlixBus širi mrežu zelenih linija prema Srbiji: Zagreb, Split, Pula te okolne destinacije direktno povezane s Beogradom

FlixBus širi mrežu linija u CEE South regiji povezujući po prvi puta direktno destinacije u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj sa Srbijom. Tako već od 25. i 26. srpnja postaju dostupne veze prema Beogradu iz Zagreba, Pule, Rovinja, Rijeke, Zadra, Splita, Šibenika i drugih gradova diljem obale za već od 69kn 

˝Od samih početaka ulaska FlixBusa u CEE South regiju 2016. godine, cilj nam je povezati sve države regije kako međusobno tako i s ostatkom Europe. Uključenjem Srbije u FlixBus zelenu mrežu putnicima iz Hrvatske sada su omogućena i direktna putovanja u već prepoznatljivim zelenim autobusima i prema Srbiji” – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije. ˝Ovo je značajan korak u našoj regiji te ga smatramo početkom jedne nove ekspanzije prema jugoistoku˝- dodao je Ante.

S tri dnevna polaska te jednim noćnim, iz Zagreba će se moći svakodnevno putovati prema Beogradu, te 1x dnevno iz Istre, Kvarnera i Dalmacije direktno prema Beogradu. Sva putovanja bit će dostupna od 25. srpnja, odnosno 26. srpnja, dok je karte moguće kupiti već sada putem besplatne mobilne aplikacije, te na označenim prodajnim mjestima.

Sve dostupne destinacije i veze mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr.

Daljnje širenje FlixBusa na jugoistok Europe

FlixBus je svojim poslovnim modelom uspio privući više od 100 milijuna putnika diljem Europe. Stvorio je tisuće novih poslova u industriji te ojačao poslovanje regionalnih autobusnih prijevoznika. Čvrsti temelji stvoreni u centralnoj Europi, poticaj su za daljnje širenje FlixBusa na jugoistok Europe.

˝Ulaskom na tržište Hrvatske, Slovenije, BIH i sada Srbije, zaokružili smo središte CEE South regije te iz ovih država sada nastavljamo dalje prema jugoistoku. Osim što smo uspjeli povezati neke od naših najvećih gradova, Hrvatskoj smo ponovo otvorili puteve za neke nove putnike i turiste.˝ – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju.