U Dublinu trčao za avionom i vikao pilotu da ga pričeka


Policija na aerodromu u Dublinu uhitila je muškarca koji je otrčao s terminala prema avionu na čiji let je zakasnio i počeo vikati pilotu da ga pričeka. Do incidenta je došlo rano jutros oko 7 sati po lokalnom vremenu, javlja BBC.

Zakasnio na let

Samo nekoliko trenutaka ranije, muškarac je lupao po prozorima na terminalu i tražio od osoblja na terminalu da zadrže avion. Kako je izvijestilo osoblje, u jednom trenutku je jednostavno istrčao iz zgrade aerodroma i krenuo trčati prema avionu. Stigao je do aviona prije nego što ga je policija zaustavila pa je počeo vikati pilotu da ga čeka. Potom su pristigla dva policijska automobila i policijski kombi te su ga uhitili. Tako muškarac ipak nije stigao na let koji je kasnio 21 minutu.

Iz dublinskog aerodroma su pokušali pojasniti što se dogodilo.

Pokušavao zaustaviti avion

“Muškarac i žena su zakasnili na Ryanairov let za Amsterdam ranije jutros te su na dio za ukrcaj putnika stigli kada je ukrcaj već bio završen. Svađali su se s osobljem Ryanaira, a muški putnik je postao uznemiren. Lupao je po prozorima i pokušavao zaustaviti avion da ga pričeka. Tada se uspio provući kroz vrata i potrčao je prema avionu kako bi signalizirao avionu da ne polijeće. Najprije ga je obuzdalo osoblje Ryanaira na pisti pa policija na aerodromu koja je već bila kontaktirana. Priveden je u policijsku postaju na aerodromu te će biti predan irskoj policiji”, poručili su s aerodroma.

Izvor: index.hr