Turkish Airlines je najavio letove za Australiju (Melbourne)


Turkish Airlines, zračni prijevoznik koji leti u više zemalja nego bilo koji drugi, sada uključuje novu destinaciju u svoju mrežu letova i to za Melbourne – Australija

Do danas, nacionalni prijevoznik, koji je stigao u 129 zemalja i 345 odredišta na 5 kontinenata, priprema se povezati svoje putnike sa 6. kontinentom s početkom letova za Australiju.

Turkish Airlines, koji dosljedno širi svoju jedinstvenu mrežu letova jača ovu izvedbu dodavanjem Australije, odredišta od velikog interesa i koje je dugo na njegovom planu i svojoj mreži letova.

3 leta tjedno za Melbourne je 346. odredište Turkish Airlinesa u 130 zemalja, a počinje od 15. ožujka 2024., tako će doprinijeti obimu turizma i trgovine obiju zemalja prevozeći tisuće posjetitelja na liniji Istanbul-Melbourne svake godine. S letovima koji će se odvijati preko Singapura, Turkish Airlines će također biti jedini europski zračni prijevoznik koji trenutno leti do zračne luke Melbourne.

Ovo je i dobra vijest za Zagreb koji će također dobiti mogućnost povezivanja na ovaj let, a aviokarte na ovoj liniji možete kupiti na službenim stranicama Turkish Airlines

Predsjednik uprave i izvršnog odbora Turkish Airlinesa, prof. dr. Ahmet Bolat rekao je: “Danas je važan dan za nas. Realizirali smo naš cilj da stignemo do kontinenta Australije, na čemu smo već neko vrijeme uspješno radili.

Imamo značajnu globalnu vrijednost koja nas razlikuje od naše konkurencije jer smo zrakoplovna tvrtka koja leti u više zemalja nego bilo koja druga na svijetu. Održavanje ove vrijedne misije vrlo je snažan motiv koji nas tjera da radimo više, predanije i s više entuzijazma. Uz ovu motivaciju, uzbuđeni smo što možemo dodati Melbourne kao naše 346. odredište u našu mrežu letova. Australija, sa svojim prirodnim ljepotama i gostoljubivim ljudima, postaje 130. zemlja i 6. kontinent pod našim okriljem.

Drago nam je upoznati Australce s nagrađivanom kvalitetom usluge Turkish Airlinesa i jedinstvenom mrežom letova. U nadolazećim godinama planiramo ojačati svoju prisutnost u ovoj prekrasnoj zemlji povećanjem učestalosti letova i broja odredišta. Također, dok približavamo turski i australski narod i jačamo veze između naših zemalja, cilj nam je povećati bilateralni turizam, trgovinu i poslovne prilike.”

Potpomognuta viktorijanskom vladom i zračnom lukom Melbourne, nova ruta povezivat će Tursku s najvećom turskom zajednicom u Australiji i jednim od najvećih trgovačkih središta Victorije, najbrže rastuće države u zemlji.

Osim toga, novi letovi Turkish Airlinesa povećat će pristup Melbournea europskim, bliskoistočnim, balkanskim i afričkim tržištima preko Istanbula, pridonoseći turizmu, međunarodnom obrazovanju, poslovnom i trgovinskom potencijalu.