Too Good To Go – idealna aplikacija za putovanje


Iskoristite ovu super aplikaciju na putovanju i priključite se u ovaj projekt koji pokušava zaustaviti nepotrebno bacanje hrane

Foto – To Good To Go

Ova super aplikacija pokrenuta je u Danskoj i omogućuje korisnicima da kupe jeftinu hranu iz restorana, pekara ili supermarketa koju bi inače bacili, a nije se prodala. Aplikacija za sada funkcionira u Njemačkoj, Austriji, Danskoj, Irskoj, Kanadi, SAD, Norveškoj, Švicarskoj, Francuskoj, Belgiji, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Španjolskoj, Švedskoj, Nizozemskoj i UK. S vremenom će se popis zemalja samo nadopunjavati pa ako putujete u jednu od ovih zemalja iskoristite ovu aplikaciju za jeftiniju hranu.

Mi smo je zadnji put koristili na putovanju u London i funkcionira odlično pogotovo jer restorani u Londonu nisu baš jeftini. Obrok za dvije osobe platili smo samo 3 funte.

Sve funkcionira vrlo jednostavno, kad korisnik aplikacije naruči i plati neko jelo, na mobitel mu dolazi potvrda kojom podiže izabrano jelo u restoranu. Svaki restoran koji se uključi u ovaj projekt dobiva ekološku ambalažu Too Good To Go koja se poslije može reciklirati.

Ova ideja omogućuje restoranima da višak hrane koji bi inače bacili ipak pretvore u neku zaradu, a kupci da jedu odličnu hranu po vrlo prihvatljivim cijenama.

Prema podacima UN-a godišnje se baci više od 1,3 milijarde tona hrane pa ovoj aplikaciji dajemo jedan veliki plus.

Aplikaciju možete skinuti –> OVDJE ili na webu toogoodtogo.com