Tko su FlixBus putnici?


Tko su FlixBus putnici: 54% žena između 18 i 34 godine, koje najviše putuju iz Zagreba i Splitaosjeća se sigurno u autobusu koristeći sve prednosti dnevnih ili noćnih vožnji

Kroz stalna istraživanja, FlixBus lako prati želje i potrebe tijekom vožnji te svoju uslugu i veze s destinacijama tome i prilagođava. Tako prema posljednjim podacima FlixBus primjećuje da su među gotovo 170.000 putnika koji putuju iz Hrvatske, 54% žene koje biraju autobus ispred samostalne ili dijeljenje vožnje automobilom.

Najčešće se putuje iz Zagreba i Splita u München, Beč ili Budimpeštu, a više satne vožnje krate se besplatnim internetom koji putnicima omogućuje kvalitetno provođenje vremena u autobusu. Odgovaranje na mailove, slušanje glazbe ili interakciju na društvenim mrežama dio su aktivnosti koje se bezbrižno mogu obavljati tijekom vožnje bilo da se krati vrijeme ili se zapne u koloni. Za one koji vole provesti vrijeme udobno spavajući dok putuju prema destinaciji, koriste mirne i tihe noćne linije.

 Dobrim planiranjem, svako putovanje postaje jednostavno i povoljnije

 FlixBus putnici često dnevne i noćne autobusne linije koriste za dolazak do zračnih luka primjerice u Budimpešti, Ljubljani ili Veneciji kako bi nastavili putovanja i u najudaljenije zemlje svijeta ili pak veze do Münchena i svoj put nastavljaju dalje s presjedanjem u druge države. FlixBus iz Zagreba omogućuje 2x dnevnu vezu s Budimpeštom, 5x – 7x dnevnih veza s Ljubljanom te 1x dnevnu vezu s Italijom (Trst, Venecija, Milano, Torino). Split za sada povezuje direktno s Ljubljanom, Bečom i Münchenom, dok uz presjedanje putnici iz Splita mogu povezati i s primjerice Berlinom ili Pragom. Na ovaj način uz dobro planiranje putovanja, štedi se i po nekoliko stotina kuna.

Putnici svoja putovanja lako mogu isplanirati koristeći mobilnu aplikaciju, koja im omogućuje pregled destinacija i kupovinu karata bilo kada i bilo gdje po najpovoljnijim cijenama.

U 2016. godini svoja iskustva u putovanjima diljem zelene mreže razmijenilo je više od 60 milijuna putnika dok se do kraja ove godine očekuje gotovo 100 milijuna putnika od početaka FlixBus start-upa 2013. godine