Terme Čatež – 2x noćenje u plutajućoj kućici u Gusarskom zaljevu za do 5 osoba za 268€


U Gusarskom zaljevu, u neposrednoj blizini kampa, ljetne i zimske Termalne rivijere, očekuju vas plutajuće kućice na jezeru. Kućice, sagrađene od prirodnih materijala, drvenim su mostom povezane s kopnom. Daju domaći ugođaj, a drvena terasa s prekrasnim pogledom na jezero nudi relaksaciju i uživanje na otvorenom.

Naselje 20 plutajućih kućica u Gusarskom zaljevu prima do 100 gusara željnih avanturističkog odmora. U kućici se nalazi električni štednjak, manji hladnjak, posuđe, pribor za jelo, bračni krevet s dodatnim ležajem, pomoćni ležaj za 2 osobe u mansardi, drvena terasa (stol i 4 stolice), sanitarije u blizini i u sklopu kampa te parking. 

Mali gusari – pozivamo vas na zimsku ili ljetnu Termalnu rivijeru. Zaplovite gusarskom lađom i potražite skriveno blago. Iz gusarskog otoka otkrijte vodene atrakcije ljetne Termalne rivijere – tobogane, sporu rijeku, dječji vodeni park…

U Gusarskom zaljevu uživaju obitelji s djecom, romantičarski parovi, sudionici team building programa i gosti, koji odmor žele provesti u avanturističkom duhu. 

Megabon trenutno nudi akciju gdje se 2 noćenja u ovim kućicama mogu kupiti za 268€ do 5 osoba. U cijenu su uključene ulaznice za kupanje u termama.

Ponudu možeš kupiti –> OVDJE

Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u plutajućoj kućici u Gusarskom zaljevu za do 5 osoba
  • Ulaznice za kupanje u Termalnoj rivijeri za do 2 ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivijeru
  • Korištenje posteljine
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatan parking
  • Ponuda se može iskoristiti do 25. 8. 2023.