Revolut uveo eSIM i time omogućio još lakše surfanje internetom dok putujete


Korisnici Revoluta na uređajima kompatibilnim s eSIM imat će pristup eSIM-u, bez obzira na njihov plan. Nakon instaliranja, korisnici će moći nadopunjavati podatke gdje god krenu – bez potrebe za fizičkom SIM karticom.

Revolut kartica je idealna za putovanje ili plaćanja internetom, a možete koristiti virtualnu ili fizičku karticu, unutar aplikacije mijenjati valute ovisno o koju zemlju putujete, pratiti troškove, a ima super zaštitu za moguće prijevare. 

Ako još uvijek nemate Revolut karticu možete je napraviti putem ovog linka–> OVDJE i ono što je najbolje, kartica je besplatna, odnosno niti u jednom trenutku nemate nikakvih troškova održavanja računa ako uzmete osnovnu revolut karticu. 

Revolut kartica je debitna kartica što znači da vam sredstva odmah skidaju s računa. Preko aplikacije kontrolirate sve vezanu uz karticu. Prebacujete si novac s recimo žiro računa na Revolut, plaćate račune, litimirate troškove. 

Osim standardne kartice, koja je potpuno besplatna imate i opciju Premium, Metal, Plus i Ultra kartice gdje plaćate članarinu, ali onda imate i dodatne pogodnosti. npr.: zdravstveno i putno osiguranje, naknada za odgođene letove ili izgubljenu prtljagu, korištenje loungeva na aerodromima itd.

Dodatna opcija od sada će vam još više olakšati putovanje, jer nude eSIM koji vam omogućuje da jednostavno i jeftino surfate dok putujete. Što je eSIM i koju su ostale opcije interneta kada putujete smo pisali OVDJE.

Unutar Revoluta pod izbornikom Lifestyle pojavila se opcija eSIM. Nudi se mogućnost uključivanja eSIM za više od 100 zemalja, za svaku zemlju imate različite opcije GB s cijenama. Imate i opciju Regional i Global, gdje možete uzeti eSIM koji će raditi u više zemalja istovremeno.

Korisnici na Revolutovom planu Ultra sada će imati ekskluzivni pristup do 3 GB podataka koje mogu koristiti globalno svaki mjesec, a svi korisnici Revoluta dobivaju 100 MB mobilnih podataka bez naknade (iskoristivo do 1. svibnja 2024.)