Putoholičari vas nagrađuju – objava pobjednika


Opet vas nagrađujemo! Nemamo nikakav poseban razlog, osim da vas malo razveselimo i podijelimo neke nagrade. 

Prošli tjedan smo podijelili veliku kartu svijeta za zid, a ovaj vam tjedan u suradnji sa Mytravelmap darujemo kartu svijeta SCRATCH IT – karta svijeta gdje možete ogrebati zemlje koje ste posjetili. Ispod zlatnog sloja nalazi se politička karta svijeta sa svakom državom u svojoj boji. Pogled na kartu podsjetiti će te na dosadašnja putovanja i motivirati te za nove avanture. Svojim atraktivnim izgledom personalizirana karta je savršen ukras u domu svakog putnika. Personalizirana karta svijeta je dimenzije 90 x 60 cm i dolazi u dizajnerskom tuljcu

Potruditi se morate minimalno. Ovaj put nam ne morate slati fotke, već ćemo mi prikazati fotku, a vi morate odgovoriti na jednostavno pitanje uz fotku.

Pravila:

Sutra ujutro ćemo objaviti jednu fotku sa pitanjem na koje morate odgovoriti u komentaru. Za traženje odgovora imate dva dana tj. do srijede u ponoć (20.05) , kada će računalo slučajnim odabirom odabrati pobjednika. Fotku ćemo objaviti na našoj Facebook stranici, Ako osim komentara kliknete i share mogućnost za dobitak nagrade vam se povečava jer će vaše ime kod izvlačenja biti upisano dva puta.

 

Dobitnik nagrade je Antonijo Ilić . Molimo Antonija da nam na info@putoholicari.rtl.hr pošalje svoju adresu 

 

Screen Shot

scratch it1