Putoholičari vas nagrađuju – objava pobjednika


Opet vas nagrađujemo! Nemamo nikakav poseban razlog, osim da vas malo razveselimo i podijelimo neke nagrade. 

Podijelili smo vam veliku kartu za zid, Scratch it kartu, čajeve, magnete, aplikacije i još nismo gotovi, vrijeme je za veliko polufinale.

Nagrada: knjiga Marijanov put by Hrvoje Jurić, sa posvetom autora.

Ovaj put tražimo mrvicu više truda.

suveniriŠto volite ponijeti sa vaših putovanja doma? Osim fotografija i divnih uspomena mi najviše volimo magnetiće. Dakle, tražimo fotke suvenira sa vaših putovanja – bilo da je to vama najdraži suvenir, najsmiješniji suvenir ili pak polica sa hrpom suvenira.

Fotke nam šaljite na info@putoholicari.rtl.hr ili pak inbox na Facebooku do srijede (3.6.) u ponoć. Fotke ćemo objaviti na našoj Facebook stranici u četvrtak, a vi i vaše fotke ćete skupljati lajkove do nedjelje (7.6.) u ponoć. Fotka sa najviše lajkova osvojiti će knjigu Hrvoja Jurića, a za drugo i treće mjesto smo pripremili magnetiće i reflektirajuće trake. Objava rezultata u ponedjeljak (8.6.).

Sretno!

EDIT!

Knjigu Hrvoja Jurića osvaja Mia Mohorić, a utješnu nagradu Jelena Marinković. Molimo cure da nam na info@putoholicari.rtl.hr pošalju svoje adrese.

Mia  Jelena

A ostali, koji nisu imali sreće ovaj puta, mogu probati već sutra. Jer sutra krećemo u veliko finale i posljednju igru prije našeg Around the world puta.