Putoholičari vas nagrađuju


Opet vas nagrađujemo! Nemamo nikakav poseban razlog, osim da vas malo razveselimo i podijelimo neke nagrade. Krenimo!

Sve je vrlo jednostavno, želimo vam podijeliti neke poklone, a vi se za to morate malo, ali stvarno malo, potruditi.

Opet tražimo najljepše fotke sa vašeg putovanja, ovaj put na temu: People of the world – zemlju koju posjećujete najbolje ćete upoznati kroz ljude, kroz njihove navike, običaje, osmijehe, kroz njihov život. Tražimo fotografije ljudi koji su vas na bilo koji način dotaknuli na nekom od vaših putovanja. Možda neka životna priča osobe sa fotografije, možda vam je ta osoba pomogla, a možda vam se samo sviđa.

Fotografije moraju biti vaše vlasništvo. Svaka osoba može sudjelovati samo sa jednom fotografijom.

Fotografije nam šaljite na našu email adresu: info@putoholicari.rtl.hr najkasnije do nedjelje 21.9.2014. do 23:59 sati. U emailu napišite svoje podatke (ime, prezime i adresu), gdje je fotografija snimljena, i zašto vas se baš ta osoba dojmila, ispričajte nam priču.

Sve pristigle fotografije ćemo u ponedjeljak objaviti na našem Facebook profilu u jednom albumu i tada kreće glasanje. Glasanje će trajati do petka 26.9.2014. do ponoći, a u subotu u jutro objaviti ćemo pobjednike.

Map of the worldNagrade:

1. Scratch off world map – karta svijeta sa koje ćete odgrebati svaku zemlju koju ste posjetili i tako dok vam se ne pojave sve zemlje svijeta 🙂

2. Reflektirajuća prometna traka – Putoholičari.com i šafran iz Azerbajdžana

3. Reflektirajuća prometna traka – Putoholičari.com

Sretno!!