Putoholičari vas nagrađuju


Nagradnjača, tko ih ne voli?! Nastavi čitati za detalje!

Dakle ovako, svi sigurno pratite Hrvoja Jurića na njegovom avanturističko humanitarnom putovanju biciklom u sklopu projekta „Darujmo ružičasti život“ za nabavu aparata za jednokratno zračenje osoba oboljelih od raka dojke. Hrvoje se polako bliži svom cilju, Nordkappu, i svi mu držimo palčeve da izdrži i dođe do cilja u jednom komadu, fizički i psihički. Drž’ se Hrvoje!

Hrvoje JurićHrvoje nam je ostavio jedan primjerak sa posvetom, njegovog prvijenca “Marijanov put” kojeg ćemo pokloniti jednom od vas putoholičara. Međutim, Hrvoje se namučio napisati knjigu i definitivno se namučio stići do Nordkappa, stoga se i vi morate mrvicu potruditi.

Tražimo vašu najbolju fotku sa putovanja! Bez obzira da li ste putovali u Kinu, SAD, Europom, Jadranom ili u susjedni grad, mjesto nije bitno, bitan je trenutak. Fotografija koja je vama najbolja, najdraža zbog trenutka kojeg ste ulovili objektivom na nekom od svojih putovanja.

Fotografije moraju biti vaše vlasništvo. Svaka osoba može sudjelovati samo sa jednom fotografijom.

Fotografije nam šaljite na našu email adresu: info@putoholicari.rtl.hr najkasnije do srijede 2.10.2013. do 23:59 sati. U emailu napišite svoje podatke (ime i prezime i adresu), gdje je fotografija snimljena i što se nalazi na fotografiji (kratak opis).

Sve pristigle fotografije ćemo u četvrtak objaviti na našem Facebook profilu u jednom albumu i tada kreće glasanje. Fotografija koja dobije najviše lajkova osvojiti će knjigu sa posvetom Hrvoja Jurića. Glasanje će trajati do petka 4.10.2013. do ponoći, a u subotu u jutro objaviti ćemo pobjednike.

Nagrade:

1. Knjiga – Hrvoje Jurić: Marijanov put

2. Majica – Putoholičari.com

3. Reflektirajuća prometna traka – Putoholičari.com

Sretno!!

Putoholičari i Hrvoje Jurić