Putoholičari slave rođendan i dijele poklone


Danas slavimo treći rođendan! Povodom rođendana, ali i ovog predblagdanskog raspoloženja odlučili smo podijeliti nekoliko nagrada. Detalji ispod!

Dakle, situacija je slijedeća. Na današnji dan, prije tri godine, pustili smo Putoholičare u online svijet, wihiiiii, pomažemo vam koliko znamo i možemo da putujete. Najljepši poklon su nam vaše poruke sa raznih destinacija do kojih smo vam pomogli da dođete. A sada ćemo vas malo nagraditi.

Imamo nekoliko poklona koje ćemo dijeliti od sutra pa sve do Božića. Potruditi se morate minimalno. Ovaj put nam ne morate slati fotke, već ćemo mi prikazivati naše fotke, a vi morate odgovoriti na jednostavno pitanje uz fotku.

Od sutra, svaki drugi dan objaviti ćemo jednu fotku sa pitanjem na koje morate odgovoriti u komentaru. Za traženje odgovora imate 24 sata, kada ćemo slučajnim odabirom odabrati pobjednika za taj dan. Fotku ćemo objaviti u članku na web stranici i na Facebook stranici, pa možete odgovoriti i na jednom i drugom mjestu i na taj način si povećati šansu dobitka. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dakle, svaki drugi dan jedna fotka i jedna nagrada, a nagrade su:Meni je svaki dan nedjelja

1. Putopisna knjiga – Boris Veličan: Meni je svaki dan nedjelja

2. Poklon bon STA Zagreb – 200 kuna

3. Scratch off world map – karta svijeta gdje možete odgrebati zemlje koje ste posjetili

4. Ručni sat sa kartom svijeta 

5. Čaj iz Azerbajdžana i reflektirajuća traka Putoholičari

6. Magnet iz Tajlanda i reflektirajuća traka Putoholičari

7. Magnet iz Kambodže i reflektirajuća traka Putoholičari

Screen Shot 2014-12-09 at 22.51.06Map of the world

Prva fotka sutra u jutro, sretno svima!