NAGRADNA IGRA – Fotkom do nagrade (prosinac) – REZULTATI


Kao što smo najavili u prošlom članku vrijeme je da krenemo i podijelimo nekoliko sitnica. Nastavljamo dalje!

Evo i rezultata. Od 10 fotki koje smo mi odabrali (Branko i Iva), žiri je morao odabrati 3 najbolje. Nagrade stižu poštom, a nagrađeni su:

  1. Martina Černi — Tajland, most na rijeci Kwai – Mala gitaristica
  2. Gorana Džepina — Šri Lanka – Putovanje vlakom
  3. Žarko Klaić — Poljska, Varšava – Svirač



Sve je vrlo jednostavno, želimo vam podijeliti neke poklone, a vi se za to morate malo, ali stvarno malo, potruditi.

Tražimo najljepše fotke sa vašeg putovanja, i to kroz nekoliko tema. Svaki mjesec do kraja ove godine jedna tema i nekoliko poklona.

Svakog prvog u mjesecu (1.10, 1.11. i 1.12.) objaviti ćemo temu na koju nam morate poslati fotke. Deset najboljih fotki odabrati će Putoholičari (Branko i Iva) koje ulaze u uži izbor u kojem će žiri odabrati tri najbolje.

Fotografije moraju biti vaše vlasništvo. Svaka osoba može sudjelovati samo sa jednom fotografijom.


Za prosinac smo odabrali temu: Ljudi – svaku zemlju određuju ljudi, i svaku zemlju ćete najviše upoznati kroz ljude koji tamo žive – neka fotka prikazuje osobu ili ekipu koja je ostavila dojam na vas tokom vašeg putovanja, koja vas podsjeća na posjećeni grad/zemlju, na detalj ili događaj s putovanja. (Napomena: fotke drugih ljudi, ne vas ;))

Fotografije nam šaljite na našu email adresu: info@putoholicari.rtl.hr najkasnije do nedjelje 11.12.2016. do 23:59 sati. U emailu napišite svoje podatke (ime, prezime i adresu), mjesto gdje je fotografija snimljena i napišite zašto ta osoba.

Kako će fotografije pristizati tako ćemo ih objavljivati na našem Facebook profilu u jednom albumu. Putoholičari (Branko i Iva) će odabrati 10 najboljih fotografija, a onda će žiri od tih deset fotki odabrati pobjednike što ćemo objaviti u petak (16.12.).

Nagrade za prosinac:

  1. Knjiga Ivona Bačelić Grgić: Samo za taj osjećaj – putešestvije Europom i Azijom do Južne Amerike + razgovorni priručnik.
  2. Zidna naljepnica kompas + magnet iz JAR-a
  3. Poklon bon agencija STA Zagreb + magnet iz JAR-a

Članovi žirija:

  1. Ivona Bačelić Grgić
  2. Maja Drempetić
  3. Davor Krčmar