Putoholičari putuju – Burma, Malezija i Tajland


Putoholičari putuju i to na daleki istok – Malezija, Tajland i Burma, a sa sobom vode i prijatelje.  Zgode i nezgode možete pratiti na Facebooku i Twitteru.

Ovom prilikom želimo se unaprijed ispričati što će sljedećih nekoliko dana na web stranici Putoholicari.com biti lagana suša što se tiče vijesti, putopisa, fotki… ali zato ćemo to nadoknaditi na našoj Facebook straniciTwitter profilu i Instagram profilu gdje ćemo redovito (koliko nam to dopuste mogućnosti, odnosno pristup internetu) izvještavati zgode i nezgode sa našeg putovanja i sve to pokušati začiniti sa što više fotki.

Dakle, idemo u Aziju, a sa nama idu i prijatelji Nina i Sandro. Glavni cilj nam je Burma gdje ćemo provesti veći dio vremena, posjetiti Mandalay, Bagan, Inle Lake i Yangon.

Burma

Malezija nam je upala skroz bzvz, jer nam je u toj nekoj našoj ludoj kombinacije tako bilo jeftinije. A kad smo već u Maleziji onda ćemo je i iskoristiti, malo prozujati kroz Kuala Lumpur, otići do Batu Caves, a zadnjih par dana dignut noge u zrak na prekrasnim plažama otoka Langkawi.

Malezija

Zašto Tajland? Pa isto savim slučajno u ludim kombinacijama. Kad smo već u tim krajevima ne možemo proći pokraj i ne posjetiti našeg međimurskog Masterchefa Nikolu Lesara koji studira na kulinarskom fakultetu u Bangkoku. Sva sreća pa AirAsia leti tom rutom pa prije Burme stajemo u Bangkoku gdje ćemo provjeriti da li Nikola nešto uči ili se samo zabavlja.

Tajland

Neki okvirni plan put je slijedeći:

Međimurje malo – Budimpešta – Istanbul – Kuala Lumpur – Bangkok – Mandalay – Bagan – Inle Lake – Yangon – Kuala Lumpur – Langkawi – Kuala Lumpur – Istanbul – Budimpešta – Međimurje malo.

Naše dogodovštine možete pratiti na FacebookuTwitteru i Instagramugdje ćemo vas pokušati redovito spamati.

Ljeto nam je tu, nadamo se da ne radite previše i da ste ulovili barem par dana godišnjeg. Svima koji kreću na put želimo sretan put i dobru zabavu, a ovima na plaži poručujemo da stave puno kreme za sunčanje! 😉