Ovo je naših TOP 5 tražilica za jeftine letove


U današnje vrijeme, putovanje avionom postalo je pristupačnije nego ikada, zahvaljujući raznovrsnim tražilicama za jeftine letove ove platforme omogućavaju putnicima da lako pronađu najpovoljnije letove i uštede značajne svote novca.

Ako ste u potrazi za idealnom tražilicom koja će vam pomoći da pronađete najbolje ponude, ovo je naših top 5 tražilica koje mi najviše koristimo

1. Skyscanner – Skyscanner je jedna od najpopularnijih tražilica na svijetu i tražilica koju mi najviše koristimo. Opcija “Everywhere” je jedna od najkorisnijih i gdje će vam skyscanner izlistati sve destinacije od najmanje cijene do najviše, a vi onda izaberete ono što vam najviše odgovara. Isto tako ako ste fleksibilni s datumima možete svoje letove pretraživati po mjesecima, npr. da vam skyscanner izbaci najjeftinije letove kroz 10.mjesec. Također, možete postaviti cijene alarma kako biste dobili obavijest kada se cijene letova spuste. Unutar skyscannera imate i tražilicu za rentacar i hotele.

2. Google Flights – Google Flights je odlična tražilica za pretragu letova koji vam omogućuje da pronađete najjeftinije opcije za putovanje. Njegova sposobnost filtriranja rezultata po raznim kriterijima, kao što su trajanje leta, broj presjedanja i vrijeme polaska, čini ga veoma korisnim.

3. Momondo – Momondo je još jedna odlična tražilica za letove sa hrpom korisnih filtera i opcija koje vam omogućuju da što jednostavnije pronađete svoj let.

4. Kayak – Kayak sa odličnom opcijom “Anywhere” kao i skyscanner omogučava pretraživanje svih letova po mjescima koji vam odgovaraju. Isto tako možete i uključiti i opciju koliko dana želite ostati na putovanju.

5. Kiwi.com – Nudi isto opciju “Anywhere” sa hrpom odličnih filtera koji će vam biti korisni u pretraživanju letova.

BONUS TRAŽILICA

Tryp.com – Relativno nova tražilica i totalno drugačija. Tryp će vam iskombinirati putovanje, ali će kombinirati i prijevoze kao što su vlakovi ili busevi. Odličan alat ako vam treba neka ideja za putovanje. Možete koristiti opcije kao što su – Anywhere i flexiblni datumi.

Kada koristite ove tražilice za jeftine letove, imajte na umu nekoliko savjeta kako biste maksimalno iskoristili njihove prednosti:

  • Budite fleksibilni sa datumima putovanja: Fleksibilnost je ključna stvar da pronađete najjeftinije letove. Točni datumi su uvijek najskuplja opcija.
  • Pratite cijene i postavite obavijesti: Koristite alate za praćenje cijena kako biste bili obavješteni kada se cijene promjene.
  • Razmislite o alternativnim aerodromima: Ponekad susjedni aerodromi nude puno jeftinije letove. Budimpešta, Beč, Venecija i Beograd nude u jako puno slučajeva jeftinije letove nego Zagreb.
  • Usporedite opcije: Ne ustručavajte usporediti rezultate iz više tražilica kako biste bili sigurni da ste pronašli najbolju ponudu.