NOVOST NA TRŽIŠTU – povoljne avionske karte već od 170kn


Za sve one koji se prvi puta susreću s Megabon.eu portalom, to je na prvi pogled još jedan portal s kuponima u nizu na hrvatskom tržištu. Međutim, ta slika je i više nego kriva. Megabon.eu, portal koji nudi najveći izbor turističkih ponuda i hotelskih paketa dostupnih svima, najveći je portal ovog tipa koji djeluje na području Slovenije, Hrvatske, BIH, Srbije i Crne Gore – zaokružujući poslovanje na Balkanu i usmjeravajući ga prema Europi.

Uspješno poslujući na području Balkana već 3 godine, svoju viziju su odlučili proširiti i na druga tržišta, i to prije svega kvalitetnom i brzom uslugom na jednom mjestu. S više od 500.000 članova, Megabon.eu zajednica se širi ubrzanim tempom te svojim korisnicima priprema nove projekte i inspiraciju za putovanje. Uz klasičnu uslugu portala za povoljniju kupnju hotelskih paketa i city break-ova s popustima do -70%, uvodi i novu uslugu direktnog bookinga hotela u željenim destinacijama te postaje PRVI portal ovog tipa koji započinje prodaju povoljnih avionskih karata. Megabon.eu se novim uslugama izdigao iz mnoštva sličnih web stranica i portala te ponudio dodatne usluge za kompletan i jednostavniji doživljaj vjernih, ali i novih kupaca. Sukladno tim promjenama, ekipa Megabona se odlučuje za kompletni redizajn web stranice te sada posluje s prenovljenim, jednostavnijim funkcijama i pretraživačima koji olakšavaju kupnju te poboljšavaju iskustvo korisnika na portalu. Novost je i nova interaktivna mapa koja nudi inspiraciju za odmor, tada kada ne znate gdje putovati.

Interaktivna mapa - Megabon

Vrata u svijet su vam otvorena zahvaljujući novoj kategoriji na Megabon.eu portalu, Megabon Letovi. Megabon letovi je pretraživač koji osigurava jednostavnu i sigurnu kupnju povoljnih avionskih karata za željenu destinaciju i odličan city break odmor. Hoćete li odabrati Europu ili je Vaša želja otputovati u daleke krajeve?

Pretraživač - Megabon

Tako vas recimo Bruxelles očekuje već od 170 kn / povratni let

London već od 263 kn / povratni let

Pariz već od 305 kn / povratni let

Barcelona već od 601 kn / povratni let

Amsterdam već od 870 kn / povratni let

New York već od 3.212 kn / povratni let

ili pak Bangkok već od 4.357 kn / povratni let

Putovanje Pariz

Rezervirajte kartu za sljedeće putovanje na linku http://next.megabon.eu/hr/flights

Veliku ponudu hotelskih paketa do -70% pogledajte na linku http://next.megabon.eu/hr/

SPONZORIRANI ČLANAK