Kamo za Novu Godinu uz minimalni trošak?


Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha portal www.popustplus.hr i turistička agencija DTC Sertić vam ponovo donose ludu novogodišnju akciju 6 za 5 uz već poslovično najbolji omjer cijene i kvalitete! Skupite ekipu od 5 ljudi i šesti ide potpuno besplatno u neku od europskih metropola!

Portal za grupnu kupovinu i turistička agencija www.popustplus.hr i ove godine donosi hit novogodišnje destinacije. Uz već ionako pristupačne cijene za one koji se odluče putovati sa PopustPlusom vrijedi akcija 5 jednako 6.popustplus Ukoliko se vaše društvo dogovori za novogodišnje putovanje, evo prilike za jedan ludi novogodisnji provod po super cijeni! Svakako sugeriramo da se požurite sa prijavama jer svaka od destinacija ima već nekoliko prijavljenih grupa.

Apsolutna Hit ponuda ove je godine svakako putovanje u Bukurešt u koji možete odputovati po cijeni od samo 1199kn. Toplo preporučamo posjet ovom gradu koji nazivamo „ Parizom istoka “. Uz jeftinu i finu kuhinju moći ćete uživati u egzotičnom noćnom životu te izletu u Transilvaniju uz posjet dvorcu grofa Drakule koji je u sklopu ponude. Program možete pogledati ovdje.

Već drugu godinu za redom popularna je destinacija Amsterdam. To je grad koji ne moramo posebno predstavljati. Prednost ove ponude je hotel koji se za razliku od smještajnih kapaciteta ostalih agencija ne nalazi u okolnim mjestima, već u samom gradu Amsterdamu. Cijena ovog aranžmana je 1999kn, a sam program pogledajte ovdje.

Ponovo su popularni Atena i Grčka. Program uključuje i noćenje u Sofiji i Kalampaki, gradu podno prekrasnih Meteora, samostana uklesanih u stijenu, te krađe razglede Soluna i Skopja na proputovanju. Ovu 8-dnevnu balkansku turu možete osjetiti već za 1889kn. Program možete pogledati ovdje.

Posebna ponuda ove godine i novogodišnji put u bugarsku prijestolnicu Sofiju, gdje za 999kn dobivate čak 6 dana, dan više od svih ostalih agencija koje rade Sofiju! Ponudu pogledajte ovdje.

Tri grada koja ponovo imaju najveći broj putnika zbog izrazito povoljne cijene su svakako Krakow, koji možete posjetiti već za 1079kn (program ovdje), Bratislava gdje možete odsjesti u hotelu u centru grada već za 799kn (program ovdje), te svakako Budimpešta gdje možete izabrati jedan od tri hotela u ponudi već od 699kn (program ovdje).

Fantastična prilika je svakako Skopje uz super cijenu od 1299kn po osobi i smjestaj u hotelu 5***** u samom centru grad gdje možete isprobati finu, a opet super povoljnu makedonsku kuhinju. Program pogledajte ovdje.

Od tradicionalnih destinacija valja istaknuti vječnu destinaciju Prag po cijeni od 1599kn gdje ćete imati priliku posjetiti i Dresden kao posebni izlet! Program pogledajte ovdje.

Hedonistima sugeriramo posjet Sarajevu gdje možete odsjesti u hotelima u centru grada već od 749kn, te uživati u sarajevskim specijalitetima. Program pogledajte ovdje.

Za ljubitelje romantike sugeriramo posjet vječnom gradu Rimu već od 1589kn (program ovdje), ili gradu ljubavi Parizu (program ovdje) po cijeni od 1989kn.

To naravno nije sve od destinacija. PopustPlus vas vodi i u Toskanu (ovdje), Veneciju (ovdje), Munchen (ovdje), Berlin (ovdje), Milano (ovdje), Bruxelles (ovdje) ili Beč (ovdje).

Za one koji vole avio ture pripremili smo fantastične cijene pa tako već za 2689kn možete odletjeti u Istanbul (ovdje), za 3689kn u Pariz (ovdje) ili za 3789kn u Amsterdam. Uvijek popularni London možete posjetiti za 4989kn (ovdje). Za one koji žele egzotiku svakako sugeriramo apsolutnu zvijezdu bliskog istoka – Dubai za 8289kn (ovdje).

Popis svih destinacija možete pogledati ovdje.

Vidimo se za Novu Godinu!!!

SPONZORIRANI ČLANAK