Nauči kako putovati jeftinije na konferenciji osmišljenoj od putnika za putnike


Ljubitelji putovanja imaju se čemu radovati – putnička konferencija Out Of Office koja okuplja naše poznate svjetske putnike održat će se u Zagrebu, 10. – 11. 3. 2023. u novootvorenim prostorima Wespa Business & Lounge-a

Svrha konferencije je potaknuti ljude da više borave izvan kuće i ureda i da svoju energiju crpe iz savladavanja nepoznatih situacija na putovanjima ili iz opuštajućeg odmora u prirodi kako bi nakon povratka svježi mogli staloženije rješavati svoje svakodnevne zadatke. Na konferenciji ćete dobiti pregršt informacija i ideja kako i gdje putovati, čuti priče iz različitih kutaka svijeta te imati priliku razmijeniti iskustva s istomišljenicima.

Oni koji žele putovati, ali imaju određene kočnice otkuda krenuti, moći će se motivirati predavanjima poput kako jeftinije putovati ili posjetiti američke nacionalne parkove, dok će onima iskusnijima biti zanimljivo saznati kako trekkati po džungli ili putovati kamperom.  Ranko Ilić, direktor Zračne luke Zagreb, otkrit će nam neke tajne avionskog putovanja, a kompletan program i predavače možete pogledati na www.outofofficeconf.com i Instagram profilu outofoofficeconf.

Konferenciju će voditi Ida Prester, a key speaker je Krešimir Sučević Međeral, širokoj javnosti poznat kao lovac iz Potjere, ali i veliki strastveni putnik. Ne sumnjamo da će se za svakoga naći ponešto te da će svi posjetitelji nedvojbeno otići kući s velikim brojem novih saznanja, inspirirani za svoje sljedeće putovanje. Za dobru zabavu tu je i putnički kviz Morane Zibar na kojem će posjetitelji, osim lagane provjere znanja, imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade.

Uz kviz, tu će biti još nekoliko zabavnih kutaka, a o čemu se radi, najbolje da provjerite na licu mjesta. Ulaznice su u prodaji na Entriju: https://www.entrio.hr/event/out-of-office-konferencija-13262, a broj je ograničen. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez sponzora konferencije koji su prepoznali značaj ove priče i podržali konferenciju Out Of Office – od putnika, za putnike.

Mi smo jedni od predavača na ovoj konferenciji, a naše predavanje na temu  “Kako putovanja pretvoriti u posao” možete vidjeti i čuti u subotu u 14:30h.

Pogledaj cijeli program – OVDJE