Najbolji suvenir za putnike – dnevnik putovanja


My Croatian Adventure – Travel Diary – suvenir koji trajno čuva sjećanja s/na putovanja.

Niti jedan putnik kući se ne vraća bez suvenira u bilo kojem obliku. Neki će kupiti magnet, figuricu u obliku najznačajnije znamenitosti destinacije, neki zanimljivu majicu ili šalicu s porukom, neki će tražiti autohtone, ručno rađene, a neki će požuriti u prvu suvenirnicu u kojoj jeftino mogu kupiti uspomenu “made in …”.

Suveniri su izmišljeni da bi nas podsjećali na lijepe trenutke, nezaboravna događanja i susrete koje smo doživjeli na nekoj destinaciji. Međutim, nisu sva sjećanja dugog vijeka… Neka nam s vremenom, ma koliko lijepa bila, “ispare”. Osim ako ih ne zapišemo!

My Croatian Adventure – Travel Diary osmišljen je kao suvenir koji trajno čuva sjećanja s/na putovanja. Sam naziv govori da mu je namjena prikupljati sjećanja nastala u Hrvatskoj. A u našoj divnoj zemlji, lako ih je samo za trajanja godišnjeg odmora prikupiti toliko da popune sve rubrike…

Ovaj je putnički dnevnik i edukativan. Sadržaj mu je obogaćen s 50-tak činjenica o Hrvatskoj kroz koje puno mogu naučiti i strani gosti, ali i mi domaći koji nerijetko preslabo poznajemo svoju domovinu.

Putem rubrike – “Croatian word of the day”, stranci svakog dana mogu naučiti po jednu hrvatsku riječ, a prostor za upisivanje dojmova o posjećenim lokacijama ili hrani koja se kušala, jednakom će brzinom popunjavati i domaći i strani putnici kojima je cilj otkriti ljepote Hrvatske.

Ovakav je dnevnik unikatan suvenir koji možete pokloniti dragim osobama ili samima sebi kako biste, jednom, udobno smješteni u toplini svog dnevnog boravka, prelistavali sjećanja s putovanja s velikim osmijehom na licu.

My Croatian Adventure može se kupiti u Hrvatskim poštama, a dostupan je i putem web shopa na http://www.zenskirokovnik.com/hr/

my-croatian-diary