NAJAVA: Travellounge za roditelje & klince


Prvi event na Travellounge za roditelje & klince – Ovim predavanjem se želi motivirati i inspirirati obitelji da više putuju i da postoje način kako to realizirati.

Prvi put planirate s vašim klincima negdje daleko? Po Europi vlakom, autom ili bi rado do Šri Lanke pa sve do Australije. 
Imate puno pitanja na ovu temu i voljeli biste čuti kako to izgleda od roditelja koji su to sve prošli? Evo prilike da poslušate zanimljiva obiteljska putovanja i avanture, ove subote u Zagrebu u prostoru Travel & technology HUB-a u Gackoj 16. U dvosatnom prijepodnevnom druženju od 10 do 12 sati uz kavu i prefine torte Mihaele Brijak Devescovi priča se o putovanju avionom, vlakom, autom. O besplatnom smještaju preko homeexchangea i edukativnim putovanjima pričaju PutoKlinci, Njamanjaposvijetu, Anita Šolman Janđel i obitelj Markas.
 
Travellounge & Klinci je specijalno 9.izdanje dosadašnjeg niza putopisnih druženja. Na ovo druženje pozvani su i mali i veliki, cijela obitelj. Roditelji su na gornjem katu, a za djecu je organizirana radionica u suradnji sa Qatar Airwaysom, Sport Educa programima vježbanja i kreativnom crtaonicom za naše male svjetske putnike. Zanimaju li vas putovanja s klincima i tražite informacije, motivaciju i savjete kamo i kako na put, Travellounge će vam dati odgovore kroz iskustva onih koji su to prošli pa budite nam dragi gosti i povedite svoje obitelji; poručuju i pozivaju organizatori Travelloungea.
 
Više informacije o prijavama i rezervacijama možete pogledati na www.travellounge.hr/wp/rezervacije ili mailom na info@travellounge.hr.