Travellounge – novo mjesto za druženje u Zagrebu


U Zagrebu se otvorilo novo mjesto za druženje ljubitelja putovanja pod nazivom «Travellounge» u sklopu Travel & technology HUB-a na adresi Gacka 16

Nakon 3 uspješne večeri na temu Balija, Sejšela i Kenije sada je red na Kubi. Večeri su jednom mjesečno, srijedom u 19 sati, a što je to drugačije od ostalih putopisnih večeri u razgovoru nam je prenijela pokretačica i voditeljica Rujana Lukač.

«Ovo nije putopisno predavanje sa 200 i jednom  fotografijom i dvosatnim izlaganjem već večer doživljaja destinacije kroz iskustva onih koji su bili tamo i to kroz 5 osjetila. Uvijek polazim od toga što je ljudima zanimljivo čuti o nekoj destinaciji, pa što se to tamo može vidjeti da je autentično, neki doživljaj, priča, okus, miris, ono nešto što bi mene privuklo da odem tamo i da doživim nezaboravno putovanje. Moji gosti, a trudim se da to uvijek budu različita iskustva, kada dođu na pozorsnicu, s takvom energijom pričaju o destinaciji da svi požele odmah otići tamo i uvijek izdvoje svoju priču i ono nešto što ih je tamo osvojilo. Među gostima ima onih koji putuju sami, netko preko agencije, netko možda živi tamo pa je najbolji izvor informacija tako da različitim iskustvima prezentiramo destinaciju jer želim da posjetitelji saznaju informacije iz prve ruke. U sklopu večeri uvijek je i neko piće ili jelo i sve goste može se uvijek pitati što god vas zanima pa je to jedan «travel networking» koji je vrlo uspješan na obostrano zadovoljstvo.

Svaki gost prenosi svoj doživljaj kroz maksimalno 10 minuta razgovora, a dinamku same večeri pojačavamo i i zvukom, plesom, pjesmom, okusima i mirisima destinacije. Trudim se zaista da svi skupa doživimo destinaciju kroz 5 osjetila.

6.12. u srijedu u 19 sati, četvrti je Travellounge na temu Kube u ritmu Salse. Osim što možete čuti, vidjeti i gledati kako je to bilo onim sretnicima koji su posjetili Kubu, uživati ćete i u Salsi, a svi zainteresirani imati će prilike naučiti osnovne plese korake od plesne grupe «Tequila Mosquitos» i osvježiti se s jednim Cuba Libre koktelom.

S obzirom na prostor i plesni doživljaj, mjesta su ograničena i možete ih rezervirati online ovdje, a cijena ulaznice je donacija projektu u iznosu od 30,00 kn i plaća se na ulazu.