Na Airbnb možete iznajmiti kuću iz filma “Sam u kući”


Orginalna kuća iz filma Sam u kući dostupna je ovog prosinca za iznajmljivanje preko Airbnba.

Foto: Airbnb

Kuća u kojoj je Kevin McCallister proveo nezaboravan Božić nakon što je ostatak obitelji odletio u Pariz bez njega, nalazi se u Chicagu, a sad ju je moguće unajmiti za jedno noćenje. Posjetitelje će po dolasku ugostiti glumac Devin Ratray, koji glumi Kevinova starijeg brata Buzza.

Kuća sadrži neke pomno odabrane detalje iz kultnog filma, koje će zagriženi obožavatelji zasigurno odmah prepoznati. To uključuje stvarne zamke za potencijalne uljeze (koje će gosti sami postaviti), nezdravu hranu iz ’90-ih, Kevinov razmetljivi zeleni ogrtač i Buzzovog kućnog ljubimca tarantulu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Posjetitelji kuće mogu u njoj pogledati i posljednji film iz slavne franšize Home Sweet Home Alone. Film je premijeru imao prošli mjesec, a dobio je uglavnom negativne kritike.

“Bit će uređeno točno onako kako je izgledalo prije 31 godinu, skupa sa zamkama” izjavio je Devin Ratray (koji je glumio starijeg Kevinog brata Buzza). Sudeći po fotografijama, kuća je okićena blagdanskim ukrasima, a posjetitelje će dočekati i drvce kao iz filma.

U sklopu ovog događaja, Airbnb će dati jednokratnu donaciju čikaškoj dječjoj bolnici La Rabida, posvećenu poboljšanju i održavanju života pacijenata s kroničnim bolestima, invaliditetom i složenim stanjima. Smještaj u kući moguće je rezervirati od utorka, 7. prosinca u 13 sati, a sretnici kojima će biti omogućen boravak u slavnom filmskom domu odabrat će se slučajnim odabirom.

Kuću možete pokušati rezervirati na ovom linku –> OVDJE

Izvor: index.hr