My Emirates Pass za poseban i još pristupačniji doživljaj Dubaija


Uživanje u mnogim znamenitostima Dubaija putnicima Emiratesa postalo je još pristupačnije povratkom usluge My Emirates Pass

Posebne ponude koja pretvara Emiratesovu ukrcajnu kartu u ekskluzivnu člansku iskaznicu s brojnim pogodnostima i popustima do 50 posto na više od 500 mjesta diljem Ujedinjenih Arapskih Emirata. My Emirates Pass moguće je koristiti u razdoblju između 1. svibnja i 31. kolovoza, a za korištenje pogodnosti potrebno je samo predočiti ukrcajnu kartu i važeći osobni dokument.

My Emirates Pass putnicima donosi do 50 posto popusta koje mogu iskoristiti u više od 400 probranih restorana, u gotovo 50 spa-centara koji nude luksuzne tretmane te tijekom uživanja u zabavnim atrakcijama poput skijanja u zatvorenom skijalištu ili posjeta vodenim parkovima. Uz to, putnicima je na raspolaganju i popust do 30 posto u brojnim trgovinama sa svjetski poznatim modnim i sportskim brendovima. Cjelokupan popis pogodnosti koje donose novo uživanje u svemu što Dubai može ponuditi, od gastronomske ponude do atrakcija i trgovina, dostupan je ovdje.

Dubai je idealan grad za presjedanje i blagdanska destinacija za obitelji i one koji putuju sami te oduševljava svojim eklektičnim zgradama, prepoznatljivim znamenitostima, iznimnim iskustvom kupovine i fantastičnom međunarodnom gastronomskom ponudom. Sa samo jednim presjedanjem u Dubaiju, Emirates leti prema više od 150 destinacija u 86 zemalja na 6 kontinenata. Putnici tijekom leta mogu kušati obroke inspirirane regionalnim kuhinjama, zabaviti se uz 4.000 kanala nagrađivanog sustava zabave na letu ice i koristiti do 20 MB besplatnog bežičnog pristupa internetu koji im omogućava dijeljenje iskustva putovanja s prijateljima i članovima obitelji.

Više informacija o Emiratesu, uključujući i informacije o rezervaciji karata te cjelokupan popis uvjeta korištenja usluge My Emirates Pass, dostupno je na stranici www.emirates.com.