Istanbul – Let iz Zagreba + smještaj 4 noćenja samo 147€ po osobi


Iskoristite novu akciju Turkish Airlinesa i uživaje u Istanbulu po ovim super cijenama

Počela je nova akcija Turkish Airlines-a gdje ćete povratnu kartu iz Zagreba za Istanbul platiti samo 100€. Ova cijena uključuje sve zrakoplovne pristojbe i prtljagu. Također ova akcija vrijedi i za polaske iz Ljubljane, Sarajeva i Beograda.

Aviokarte po ovim promotivnim cijenama možete kupiti do 25. prosinca, a putovati možete do 28. veljače. Naravno aviokarte su u ograničenim količinama pa požurite sa kupnjom. Aviokarte se kupuju na službenim stranicama Turkish Airlines.

Ako želite uštedjeti još nekih 20€ po karti, potražite karte za svoje datume na tražilici momondo.com

Kao primjer putovanja ćemo uzeti datum 13.2 do 17.2. Vi možete uzeti neki drugi koji se nudi i ostati više ili manje dana

Untitled

Smještaj možete rezervirati na web stranicama airbnb.com pa će te tako za navedeni datum od 13.02 do 17.02 platiti 57€ po osobi za 4 noćenja u super apartmanu Apartment 1, a sve skupa sa povratnim  kartama i navedenim apartmanom će vas koštati 157€ po osobi. (ponuda bazirana ako putuju dvije osobe)

Ako se registrirate i smještaj rezervirate preko linka za popust još ćete dobiti popust od 20€  pa će vas povratne karte i navedeni apartman koštati samo 147€ po osobi. LINK ZA POPUST

Evo još nekoliko apartmana sa super lokacijom i dobrom cijenom:

Apartment 2 – 59€ za 4 noćenja po osobi – (uračunat popust od 20€)

Apartment 3 – 47€ za 4 noćenja po osobi – (uračunat popust od 20€)

Apartment 4 – 59€ za 4 noćenja po osobi – (uračunat popust od 20€)

Naravno vi možete naći smještaj koji vama odgovara, skuplji, jeftiniji, bolji, lošiji…. Ovo je samo naš primjer