FlixBusom iz Zagreba do novih europskih destinacija za 69 kuna


FlixBus lansira ograničen broj karata za 69,00 kn od danas 16.4. do 29.4. koje vrijede za određena putovanja prema odabranim destinacijama u razdoblju od 6.5 do 28.5.

Uz sigurnost, udobnost te moderne i nove autobuse FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, putnicima iz Zagreba ovog proljeća nudi povoljna putovanja prema brojnim europskim destinacijama.

“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Ako ne volite gužve i vrućine sad je najbolji trenutak posjetiti Budimpeštu, Beč, Prag, Berlin, ali i gradove koji su odnedavno direktno povezani sa Zagrebom poput prekrasnog Pariza, Strasbourga ili Hamburga, i to po vrlo pristupačnim cijenama.˝ –  istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Naime početkom travnja krenuo je val novih linija kojim se Zagreb direktno povezao s brojnim europskim destinacijama poput Pariza, Hamburga, a samim time putnicima su postale dostupne i neke od novih destinacija na putu, poput Strasbourga, Passaua, Hanovera, Linza, Maribora i drugi gradovi.

Povodom pokretanja novih linija FlixBus je osigurao ograničeni broj karata za 69 kuna. Karte će biti dostupne od danas 16.04. pa sve do 29.4.2019.g. te vrijede za direktna putovanja prema odabranim destinacijama od 6.5 do 28.5.2019.godine. Putnicima iz Zagreba tako su po promotivnim cijenama na raspolaganju svi novopovezani gradovi, ali i destinacije poput Ravensburga, Gottingena, Berna, Basela (zračna luka), zračne luke Memmingen te mnogih drugih.

Sve destinacije po 69 kuna te frekventnost polazaka mogu se provjeriti putem FlixBus –> OVDJE

Iz Zagreba se trenutno može putovati direktno do 11 europskih država – Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Francuske, Austrije, Švicarske, Njemačke, Mađarske, Češke, Slovačke i Poljske, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta FlixBusa poput Venecije ili Münchena dostupne su i ostale europske države iz FlixBus mreže.