Air France uvodi direktnu liniju Pariz – Split


Air France uvodi direktne linije Pariz – Split  u ljetnoj sezoni i povećava broj letova za Dubrovnik

Grupacija Air France i KLM odlučila je, nakon uvođenja direktnih letova KLM-a za Split 2016. i Air Francea za Dubrovnik 2018.,  uvesti i novu liniju Air Franca: Pariz – Split tijekom srpnja i kolovoza.

Ujedno će Air France povećati broj zrakoplovnih linija  za Dubrovnik od travnja do rujna te uvesti letove vikendom.

SPLIT

Split – grad bogate povijesti i nezaobilzane Dioklecijanove palače

Split je poznat, ne samo kao još jedan od bisera kulture, nego i kao luka s koje možete putovati na mnoge predivne otoke Jadranskoga mora. Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj, smješten na obali, a najprepoznatljiviji je po Dioklecijanovoj palači iz doba Rimskog carstva koja je upisana na UNESCO-ovu listu Svjetske baštine.

Polasci za Split s pariškog aerodroma Charles de Gaulle za ljetnu sezonu 2019.

  Maksimalni broj letova Početak Do Zrakoplov
Split 4 16. srpanj     1. rujna A318 / A319

 

DUBROVNIK

Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine.

Dubrovnik je osim po svojoj ljepoti prepoznat i po mnogim filmovima koji se snimali i koji će se tek snimati u ovom jedinstvenom ambijentu. Osim čistog i bisernog mora, mirisa mediteranskog bilja, možete uživati i u jedinstvenom pogledu sa dubrovačkih zidina, mnoštvu događanja i kulturnih manifestacija koje će zadovoljiti i najizbirljivije turiste. Nađete li se u ovom gradu svakako nemojte propustiti kušati neke od domaćih specijaliteta od vrhunske ribe, kamenica, specijaliteta ispod peke ili pak dubrovačke rozate ili arancina.

Polasci za Dubrovnik s pariškog aerodoroma Paris-Charles de Gaulle

Air France je 2018. uveo dvije direktne zrakoplovne linije za Dubrovnik, no odlučili su povećati broj tjednih letova ( s 2 na 5) u razdoblju od travnja do rujna 2019.godine prema Dubrovniku te dodati letove vikendom u tijeku ljetne sezone.

  Maksimalni broj tjednih letova Početak Do Zrakoplov Mogućnost povećanja kapaciteta*
Dubrovnik 5 6. travnja  

 

1.       rujna

A319 / A320 +150%

 

Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima.

* u odnosu na 2018.godinu.

Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama možete vidjeti na: www.klm.hr  i www.airfrance.hr