FLIXBUS – Osigurano 30 000 besplatnih VIP kartica za turiste koji dolaze u Hrvatsku


30.000 Vip sim kartica za povezanost FlixBus turista i kada napuste autobus

FlixBus kao sinonim za putovanja diljem Europe postaje prepoznatljiv i putnicima diljem Hrvatske, ali i turistima kojima je ova široka zelena mreža omogućila odličnu povezanost i dostupnost putovanja uz nekoliko klikova na mobilnoj aplikaciji ili web stranici. Konstantan rad na kvaliteti usluge od velike je važnosti, koju FlixBus potvrđuje ulaskom u zajedničke projekte s partnerima kojima je također krajnji cilj zadovoljstvo korisnika usluge. Upravo je Vipnet, kao prvi privatni mobilni operater te broj 1 kada su u pitanju inovacije u mobilnoj telekomunikaciji u Hrvatskoj, jedan od takvih zajedničkih partnera. U ovom zajedničkom projektu, 30.000 turista će iz svih krajeva Europe ostati povezano i kada napusti FlixBus.

FlixBus i Vipnet u suradnji – zajednički cilj: zadovoljstvo korisnika usluge

Kroz istraživanja koja provodi Odjel kvalitete u FlixBusu o zadovoljstvu putnika razinom usluge, na globalnoj razini zadovoljno je njih čak 97%. Ono što FlixBus putnika čini zadovoljnim svakako su razvijena mreža autobusnih linija te dobra povezanost svih gradova Europe, besplatan Wi-Fi u autobusu, utičnice kod sjedala, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga, mogućnost kupovine karata putem mobilne aplikacije na hrvatskom jeziku te mogućnost otkaza ili promjene putovanja do 15 minuta prije polaska. Sve navedeno predstavlja samo dio usluge koja je putniku izuzetno važna za njegovu udobnost i slobodu prilikom višesatnih, međunarodnih putovanja. Kako bi se razina zadovoljstva zadržala potreban je konstantan rad i ulaganje u kvalitetu, razinu usluge i sigurnost putnika. Jedan od načina jest mogućnost pružanja i dodatne vrijednosti putniku. Stoga je ukupno više od 1,7 milijuna razloga koliko je zadovoljnih korisnika Vip mobilne mreže, poticaj na početak suradnje.

˝Ušli smo u ovaj zajednički projekt s Vipnetom, našim novim partnerom, jer nam se u prvom redu zajednički cilj susreo na istom putu – zadovoljstvo korisnika usluge kada su u pitanju putovanja, ali i dobra povezanost putnika cijelim njegovim putem. Ovo je tek početak, planiramo dugoročniju suradnju, te ovaj zajednički pilot projekt smatramo prvim zajedničkim korakom.˝ – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Od ponedjeljka, 24. listopada turisti i tkz. vikendaši iz Italije, Slovenije, Mađarske i Njemačke te drugih europskih država koji stižu u Hrvatsku u nadolazećem periodu imati će mogućnost korištenja Vip pogodnosti za brzi Internet, pozive i poruke. Vipnet je ovu vrstu ponude s prednostima za turiste ponudio prvi puta na tržištu, te trenutno predstavlja najbolju ponudu kada je u pitanju komunikacijska povezanost.

Vip pogodnosti za FlixBus putnika: 30.000 sim kartica za povezanost i nakon putovanja

Za 30.000 putnika koji stižu u Hrvatsku u nadolazećem periodu, osigurana je Vip sim kartica s besplatnih 500MB brzog Interneta 4G unutar 24 sata te mogućnost aktivacije tjednog negoraničenog surfanja i 100minuta/poruka kako bi putnik ostavo povezan i po dolasku u Hrvatsku. Više informacija o samoj ponudi može se saznati na https://www.flixbus.hr/usluge/ponude  ili https://www.flixbus.com/service/special-offers