Dođi s koferom i produži do Beča!


Spakiraj svoj kovčeg, pojavi se 15.11. u 17:30 sati na Iskon štandu u Avenue Mallu Zagreb sa svojom pratnjom i ODMAH otputujte na PLAĆENI vikend u Beč, koji uključuje autobusni prijevoz, 2 noćenja s doručkom u hotelu s 4 zvjezdice, putno osiguranje i vodiča koji će vas provesti po jednom od najljepših gradova Europe! Na ovaj spontani put Iskon vodi čak 22 para koji u petak stignu u Avenue Mall Zagreb!

Kad ste posljednji put napravili nešto spontano? Kako vam zvuči vikend u Beču s plaćenim autobusnim prijevozom, smještajem u hotelu s 4 zvjezdice i turističkim vodičem koji će vam otkriti sve čari predivne europske prijestolnice? i da u Beču taj vikend počinje premijera Adventa… Zvuči dobro, zar ne?

Iskon poziva sve putnike željne spontane avanture da ovaj petak, 15.11.2019. godine, u 17:30 sati dođu u Avenue Mall Zagreb sa spakiranim kovčegom i odabranom pratnjom, prijave se na Iskon štandu i ODMAH otputuju u Beč na sjajan vikend s 2 noćenja!

Iskonovci na put vode čak 22 prijavljena para, koje će na licu mjesta (među svima koji stignu spakirani) izvući jedan od najpoznatijih hrvatskih travel influencera i fotograf Domagoj Sever! Svoju prijavu možete ostaviti Iskonovcima na štandu u prizemlju centra (kod glavnog ulaza) već od 15:00 sati, no sa spakiranim kovčegom obavezno biti prisutni na izvlačenju, jer čak 22 para već u 18:00 sati putuje u Beč!

Dok će za sve koji stignu spakirani biti pripremljeni pokloni iz Iskona, izvučeni putnici-avanturisti će se u 18:00 sati ukrcati u autobus ispred Avenue Malla, koji će ih prevesti do Beča. Smjestit će se u 2-krevetne sobe hotela Eventhotel Pyramide 4* sa svojim suputnikom, a sutradan nakon doručka krenuti u organizirani obilazak grada. Poslijepodne je putnicima osigurano slobodno vrijeme za razgledavanje, shopping ili posjetu nekoj od atrakcija u centru grada. Hotel, u koji će ih autobus navečer vratiti, je prometno dobro povezan s gradom, pa oni željni večernjeg izlaska neće imati nikakvih problema. Nedjelja nakon doručaka rezervirana je za vanjski obilazak zadivljujuće palače Schonbrunn i zabavnog parka Prater, a povratak u Zagreb predviđen je u 15:00 sati.

Iskonovci napominju da ne morate biti korisnici njihovih usluga da zajedno krenete u ovu spontanu avanturu. Dovoljno je samo odabrati svojeg su-avanturista, spakirati kovčege i biti spremni na instant polazak u slučaju da vas izvuku uz pomoć Domagoja Severa. Izvučeni putnici će imati na raspolaganju 30 minuta prije puta da kupe grickalice, razmijene novac ili što im je već potrebno pred odlazak na put. Iskonovci su mislili i na putno osiguranje, koje će biti pripremljeno svim putnicima.

Detalje nagrade igre možete potražiti na Iskonovim stranicama, a u slučaju dodatnih pitanja pred izvlačenje/putovanje javiti im se u Inbox na službenoj Facebook stranici.

Jeste li spremni za spontanu avanturu ovaj vikend?  

I uz Iskon.TV dobivate put za dvoje!

Iskonovce je na ideju o bečkoj vikend avanturi potaknula njihova aktualna jesenska akcija, u kojoj korisnici uz odabir paketa s Iskon.TV-om dobivaju put za dvoje u neku od plaćenih europskih prijestolnica u terminu koji sami odaberu. Želite li na dva putovanja, uz bečku avanturu slobodno odaberite i Iskonove sjajne pakete interneta i televizije! Ako ste više „za biti doma“, tu je i akcija s  HBO Premium paketom, Filmsko-dokumentarnim paketom i HD paketom programa, koji ove jeseni dolaze na dar u Iskonu.