Od travnja iz Osijeka letovi u Frankfurt, Munchen i Beč


U Zračnoj luci Osijek mogu itekako biti zadovoljni prošlom godinom. S više od 27.000 prevezenih putnika vratili su se na razinu prijeratnog prometa. A dobri rezultati očekuju se i u ovoj godini posebice zbog toga što bi u travnju trebali krenuti dugoočekivani letovi za Njemačku

Uz domaće destinacije i popularni London, na radost putnika mreža letova uskoro će se iz Osijeka proširiti i na nova odredišta. Nakon brojnih najava direktor Zračne luke Osijek Domagoj Marinić potvrdio je za Televiziju Slavonije i Baranje da će početkom travnja krenuti letovi za Njemačku.

Pregovori su u završnoj fazi, a o kojem se avio-prijevozniku radi Marinić nije htio govoriti. Dogovor je da će ta kompanija izaći sa svim bitnim informacijama za putnike tako da će to biti vrlo skoro. Bitno je da već postojeće destinacije upotpunimo s njemačkim destinacijama i onda će to biti jako dobro. Destinacije su Frankfurt i Munchen plus još jedna pridružena za Beč i sa svim tim destinacijama mi ćemo zaokružiti jednu cjelinu, rekao je Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek. Dobra vijest za putnike je i da će se iz osječke Zračne luke i ove godine letjeti za London i to ponovno dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Samo prošle sezone, na letovima Osijek-London bilo je više od 18 tisuća putnika.

Izvor: aerocroatia.blogspot.com