Bugarska (Sofija) iz Zagreba – Aviokarte + 3 noćenja za samo 74€


Evo jedne ponude kako bukirati jeftino putovanje u Bugarsku  – Avion iz Zagreba + 3 noćenja možete kupiti već od 74€ po osobi.

*Ako želiš dobivati na svoj email obavijesti o najnovijim akcijama i vijestima iz svijeta putovanja, besplatno se pretplati –> OVDJE

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

AVIOKARTE

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Zagreba za Sofiju već od 30€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga 40cm x 25cm x 20cm dimenzija . Za dvije ručne prtljage (55cm x 40cm x 20cm 10 kg + 40cm x 25cm x 20cm) potrebno je dodatno uplatiti priority boarding (10€ po smjeru). Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti–> OVDJE – u popisu odaberi službenu Ryanair stranicu.

 

  • Jeftini parking u zračnoj luci Zagreb –> OVDJE
  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Najlakši i najjeftiniji način da dođete do centra Sofije iz zračne luke je da uzmete metro liniju M2 – cijena 0,80€ (ne morate kupovati kartu na automatu, već na ulazu samo prislonite vašu kreditnu karticu).

Smještaj – ponuda je bazirana ako putuju dvije osobe za datum 04.03. – 07.03.

Za primjer ćemo uzeti smještaj preko web stranice Lock Trip – Generator Sofia Hotel***. Naravno vi možete uzeti još jeftiniji ali i skuplji smještaj. Cijena ovog smještaja za dvije osobe je 88€, što po osobi dođe 44€ za 3 noćenja. Ovaj hotel možete bukirati–> OVDJE

Ako želite još dodatan popust, prilikom registracije na Lock Trip upišite ovaj kod za popust –> 8FIUY

Još više hotela nađi –> OVDJE

Troškovi po osobi – mala ručna prtljaga – (40cm x 25cm x 20cm)

Povratna avionska karta  – 30€

Smještaj po osobi – 44€

Sveukupno – 74€

Troškovi po osobi – dvije ručne prtljage – priority boarding – (55cm x 40cm x 20cm 10 kg + 40cm x 25cm x 20cm)

Povratna avionska karta  – 30€

Priority boarding – 20€

Smještaj po osobi – 44€

Sveukupno – 94€

Što smo mi sve posjetili u Sofiji i okolici možete vidjeti na našem instagramu pod sekcijom Instagram Highlights: