Božićna priča obitelji Salaj veća je i svjetlija nego ikada


Uskoro počinje Advent, vrijeme uoči Božića koje zbog mnoštva lampica veseli i mlado i staro. Evo što vas čeka na imanju obitelji Salaj kod Čazme

Božićna priča obitelji Salaj iz godine u godinu obara sve rekorde, iako si završne pripreme još u tijeku upaljeno je svih 4 milijuna lampica. Božićna priča obitelji Salaj veća je i svjetlija nego ikada do sada. Milijuni lampica i šetnica dugačka skoro 2 km atrakcije su kojima se ove godine namjerava oboriti prošlogodišnji rekord od 130 000 posjetitelja.

Vlasnik imanja je i ove godine promijenio raspored lampica kako bi iznenadio sve one koji dolaze u razgledavanje. Iznenađenja ima na svakom koraku pa je ovogodišnja priča veća 50% od one lani. Napravljene su nove šetnice, postavljeni novi objekti, a tu je i rekordnih 4 milijuna lampica. Otvorenje za sve posjetitelje je u petak 30.11.

Video prilog:

Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 16 godina. Zahvaljujući velikom trudu i entuzijazmu obitelji, s vremenom je postala najznačajnija manifestacija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske.

Državne institucije, Ministarstvo turizma, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije te lokalna samouprava također su prepoznale važnost i ulogu ovog projekta i u skladu s razvojnim planovima podupiru i podržavaju aktivnost organizacije svake Božićne priče obitelji Salaj.