Aquapark Aquacolors – Poreč: Posjetite najveći aquapark u Hrvatskoj


Aquacolors je najveći aquapark u Hrvatskoj koji nudi čitav niz zanimljivih adrenalinskih atrakcija s ponudom za sve uzraste, ali i brojne sadržaje koje će posjetiteljima ispuniti cijeli dan.

Nalazi se na vrlo atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji u gradu Poreču, a glasi kao jedan od najmodernijih vodenih parkova u Europi. Prostire se na površini većoj od 95.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan. Vodena površina je velikih 6.000m2.

Park nudi niz fantastičnih atrakcija za sve uzraste: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena koja imaju sve potrebne sprave, tobogane i mostove za nezaboravan dan za djecu.

Uz tobogane, bitno je naglasiti najduži Lazy river u ovom dijelu Europe od 500 metara, bazen s umjetnim valovima i hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta. Na hidromasažni bazen se veže spektakularan vodeni bar u obliku krokodilske glave smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od sunca. Crocodile cave bar najupečatljiviji je dio cijelog parka, a krokodilska glava duga 12 metara te široka 4,5 metra nudi poseban vizualni doživljaj.

Za razliku od ostalih, Aquacolors osim zabavnih i adrenalinskih atrakcija, iznimnu pažnju polaže i  na sadržaje za posjetitelje koji se žele samo opustiti i uživati. Čak i ako nisu ljubitelji lude zabave i adrenalina, tu će pronaći mjesto za sebe.

Sadržajno gledajući, Aquapark Aquacolors nudi apsolutno sve. Važno je napomenuti kako u Aquacolorsu možete dobiti besplatnu ležaljku i suncobrane koji su raspoređeni kroz cijeli park.

Nudi se niz dodatnih usluga za sve posjetitelje kako bi doživjeli nezaboravno iskustvo. Dio koji je pogotovo bitan je beskontaktno plaćanje točnije bezgotovinski sustav plaćanja unutar parka. Jedinstvena narukvica pomaže posjetiteljima da kupe proizvode i usluge koje su im potrebne bez upotrebe kreditnih kartica ili gotovine. Nakon ugodno provedenog dana, završno plaćanje se obavlja na blagajnama, a osobne stvari poput novčanika mogu se spremiti u ormarićima.

Park je otvoren u lipnju i rujnu od 10:00 do 18:00, u srpnju i kolovozu od 10:00 do 19:00.

Ako želite pobliże upoznati park, zapratite ih na društvenim mrežama (Facebook, Instragram, Youtube, TikTok) gdje su zaista aktivni i dijele zabavan i zanimljiv sadržaj.
Za sve ostale detalje koje Aquacolors ima u ponudi, posjetite njihovu web stranicu https://www.aquacolors.eu/hr/ ili njihov web shop  https://eshop.aquacolors.eu/