Akcijska ponuda Wiener dopunskog zdravstvenog osiguranja


Kada ne putujete također je bitno biti osiguran. Wiener osiguranje tokom čitavog ožujka uz ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja daruje vas uslugom TeleDoc i nutricionističkim savjetovanjem.

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva sva sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja u punom iznosu bez ograničenja, a ukoliko se ugovori pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova. Cijena je od 6,90 EUR mjesečno

Do 31.3.2024. uz ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja, Wiener daruje poklon policu koja uključuje:

  • Godinu dana korištenja usluge TeleDoc koja omogućava video konzultacije s liječnicima putem mobilne aplikacije MyTeleDoc u vremenu 0-24 sata tijekom cijelog razdoblja osiguranja bez ograničenja u trajanju i broju video konzultacija. Video konzultacije se mogu provoditi iz Hrvatske ili iz inozemstva. Aplikacija MyTeleDoc je dostupna putem Apple AppStorea i Google PlayStorea.
  • Nutricionističko savjetovanje koje uključuje jednu uslugu savjetovanja sa stručnjacima iz područja nutricionizma. Tijekom savjetovanja, nutricionist će procijeniti prehrambeni status i analizirati prehrambene navike. Nakon definiranja prostora za napredak izrađuje se konkretan plan djelovanja s uputama za organizaciju i unapređenje kvalitete prehrane. Usluga nutricionističkog savjetovanja obavlja se putem platforme www.nutricionizam.hr kao online video poziv (Zoom, Teams, Google meet, WhatsApp video call).

Policu možete brzo i jednostavno ugovoriti preko Wiener webshopa.