AIESEC promocija!!


Međunarodna organizacija AIESEC omogućuje mladima od 18 do 30 godina da rade na svom osobnom i profesionalnom razvoju kroz članstvo i projekte ili prakse diljem svijeta.
 
Nedavno je pokrenuta suradnja sa Norveškom i u ponudi ima nekoliko stručnih plaćenih praksi na području IT-a, te volonterske prakse u Italiji, Njemačkoj i Turskoj.
U periodu od 23.11. do 02.12. nude se Black Friday popusti od 40% za stručne plaćene prakse i 40% za volonterske prakse. Dodatno, ako student bude primljen na stručnu praksu u Norveškoj do 21.12., pokrivamo mu troškove jednosmjerne karte.
 
Kako bi se krenuli prijavljivati na prakse, sudenti se trebaju registrirati u sustavu (na aiesec.org stranici) te tamo izabrati prakse koje ih zanimaju. Nakon što se odluče za praksu, javit će im se jedan od  članova koji će ih uputiti što dalje trebaju napraviti kako bi otišli na onu praksu koju su izabrali. Svi su pozvani i na naše konzultacije, u srijedu 27.11. u Stablu znanja (nalazi se u sklopu Studentskog centra), koje se održavaju od 9h do 17h gdje će moći dobiti dodatne informacije o projektima koji ih zanimaju.