Aer Lingus otvara novu avio-liniju između Pule i Dublina


Aer Lingus, irska nacionalna avio-kompanija, objavila je novu izravnu avionsku liniju iz Dublina za Pulu u sezoni 2014. Letovi će biti dostupni dva puta tjedno, utorkom i subotom, priopćeno je iz Zračne luke Pula.

Aer Lingus, irska nacionalna avio-kompanija, objavila je  novu izravnu avionsku liniju iz Dublina za Pulu u sezoni 2014(početak 19.travanj). Letovi će biti dostupni dva puta tjedno, utorkom i subotom, priopćeno je iz Zračne luke Pula.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

Istra, Kvarner, Sjeverozapad Hrvatske, Slovenija i dio Italije, imat će vezu s Irskom i Dublinom. Aer Lingus uz Dubrovnik, za koji lete već godinama, sada uvode i Istru kao drugu destinaciju u Hrvatskoj.

Aer Lingus upravlja flotom sastavljenom uglavnom od zrakoplova tipa Airbus, i to prema kontinentalnoj Europi, Sjevernoj Africi, Turskoj i SAD-u. Najstarija je irska zrakoplovna tvrtka (osnovana 1936.g.) i njezin glavni ured nalazi se u Dublinu. Pored Dublina (koji je glavni hub) operativne baze Aer Lingusa su Belfast-City, Cork, London-Gatwick, London-Heathrow i Shannon. Flota Aer Lingusa broji 48 zrakoplova te pokriva 77 destinacija.

Udružen sa ClickandGo.com i Travel Dept., Aer Lingus nudi najbolji odabir odmora, a iako je nacionalna zrakoplovna kompanija, nudi i low fare (niskobudžetne) cijene.

Irska je otok kontrasta, uz prekrasan krajolik i sela u kombinaciji s uzbudljivim gradovima Dublinom, Corkom i Belfastom. Gdje god išli na Emerald Isle (smaragdni otok, drugi naziv Irske) čeka vas topla dobrodošlica. Ova nova linija dati će putnicima iz Pule i okolnih područja priliku da posjete kozmopolitski grad – Dublin, glavni i najveći grad Irske. Podijeljeno rijekom Liffey, njegovo središte puno je raznih trgovina, restorana i velikih pubova. Bilo šetnjom kroz svjetski poznate georgijanske ulice, bilo kušajući lokalni Guinness, ili razgledavajući njegove znamenitosti, lako je shvatiti zašto je Dublin jedan od najljepših europskih turističkih odredišta.

Izvor:poslovni.hr