Avantura i odmor za pamćenje – POST HOSTEL PRAG


Bliže se godišnji odmori, želite posjetiti nešto malo drugačiji grad. Grad s kulturnim obilježjima, znamenitostima, odličnim noćnim životom, ukusnom hranom, izvan granica Lijepe naše, dostupan za svaki džep!?

Ne brinite, postoji idealno mjesto za vasČeška – Prag –  Vinohrady – POST HOSTEL PRAG!

SLIKA2SLIKA1

Prag sam po sebi podsjeća na bajku, a u najljepšem djelu PragaVinohradyju, među prekrasnim parkovima, odličnim restoranima, mnogim znamenitostima i prekrasnim zalascima sunca nalazi se Post Hostel Prag s pristupačnim, zabavnim i školovanim osobljem koje se brine za vaš ugodan boravak.

SLIKA3SLIKA4

Za Post Hostel Prag čuti ćete samim dolaskom u Vinohrady! Privlače svojim jedinstvenim pristupom, opuštenošću, originalnošću, ali i naravno pristupačnom cijenom. Osoblje hostela brine o vama, upućuje vas, te organizira samo za vas svakodnevne aktivnosti kao što su walking tour, beer tasting, pub crawls, beer gardens te se organiziraju grupni događaji svake večeri!

SLIKA5SLIKA6SLIKA7

Post Hostel Prague Vam pruža mjesto koje možete nazvati domom, mjesto gdje se osjećate opušteno, bitno i sigurno. Uz besplatan Wi-Fi u hostelu se nalazi i 24-satna recepcija. Sam hostel nudi 100 kreveta, raspoređenih po sobama od četiri i šest kreveta. Ne brinite, imaju i tri privatne sobe! Sve sobe imaju keycard sigurnost. Osoblje je internacionalno te pokriva češki, ruski, hrvatski, španjolski, talijanski i mađarski jezik.

SLIKA8SLIKA9SLIKA14

Vrlo zanimljivo je to, ako idete s društvom, organiziraju i skupne dolaske za 60ak ljudi te na to stavljaju posebne popuste. Idealno za višednevne izlete preko udruga ili društava, ali i kao ekskurzije.

SLIKA12SLIKA11

Vinohrady je četvrt u Pragu u kojoj doista možete doživjeti filmske trenutke, kao što je odlazak u park Riegrovy Sady i uživanje na travi i pogledu na grad. Tu je i najveći beer gardens u Pragu s kapacitetom od 1400 ljudi. To će vam zasigurno pružiti noć za pamćenje!

SLIKA16SLIKA15

Vinohrady je četvrt koja pršti od ljepote, s Art Deco kućama i predivnom šumom. Ovdje ćete zasigurno uživati u najboljoj kavi koju ćete ikada popiti, a ako ste veliki gurman naći ćete svakako nešto za sebe od meksičke, vijetnamske, talijanske kuhinje….

SLIKA18SLIKA17SLIKA19

Osim odlične hrane samo na vas čekaju najbolje pivnice. Prva pomisao na Prag rijetko kome nije pivo, ili bajkovita mjesta. Dakle, uz crkvu Srce Isusovo Jože Plečnika, Trg Mir, Vinohrady kazalište koje je i danas jedno od najvažnijih kazališta u Pragu, a zgrada s dva anđela “hrabrosti” i “istine” je jednostavno zapanjujuća, uživat ćete u opuštajućim šetnicama i prekrasnim znamenitostima. Niti noćnog života dakako ne manjka.

SLIKA25SLIKA26SLIKA20

Vinohrady četvrt vrlo je blizu centra Praga, stoga je idealno mjesto za vaš odmor.

Ono što će se sigurno mnogima svidjeti je to, da je Prag sam po sebi jeftin grad, puno jeftiniji od Hrvatske. S time Vam pruža pregršt sadržaja u kojima možete provesti svoj godišnji odmor. Javite se osoblju Post Hostela Prague i rezervirajte svoj termin!

Sretan Vam put!

SLIKA29

Adresa: Czech Republic, Moravská 9, 120 00 Praha

Telefon:  +420 702 158 270

Mail:   posthostelprague@gmail.com

Facebook: @posthostelprague

Web:  www.posthostelprague.com

p.s. 10% popusta za direct booking preko weba.

Ukoliko se pozovete na Roberta Drgalića za Vas slijedi dodatan popust!!