2. FESTIVAL MEĐIMURSKE KUHINJE


Kako bi obogatili manifestaciju “Dan grada” koja će se održati u razdoblju 29.5. – 31.5. 2015. godine, Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Gradom Čakovcem ove godine organizira 2. Festival međimurske kuhinje.

Budući da je interes na 1. Festivalu bio iznimno velik, a kritike pozitivne, odlučili smo obogatiti ponudu uključivši više međimurskih restorana i vinara.
2. Festival međimurske kuhinje održava se u atriju Starog grada 29.5.2015. godine s početkom u 17:00h i traje do 20:00h.

Festival je humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je “Društvu Naša djeca” i projektu “I ja bi na more” kako bi djecu slabijeg imovinskog stanja razveselili putovanjem na more. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.

Uživajte u tradicionalnim međimurskim jelima koje će za Vas pripremiti restorani Barok, Shamper, Kristal, Međimurski dvori, Herman, Hotel Panorama, Life Class Terme sv. Martin te srednja škola Prelog kao i vrhunskim međimurskim vinima koje će prezentirati Agromeđimurje, Hažić, Štampar, Tomšić, Horvat te Dvanajščak .

Posjetite ovaj nezaboravan eno-gastronomski užitak i sudjelujete u hvale vrijednoj humanitarnoj akciji

Facebook event