Wizzair Akcija – popust od 20% na sve letove i destinacije


Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Europi, nudi akciju s kojom ostvarujete popust od 20 posto* na sve letove i destinacije, a koji se rezerviraju danas (13.03)

Svi ljubitelji putovanja kojima je dosta temperatura u minusu i koji sanjaju o ljetnjem suncu više ne moraju sanjati! Uz početnu cijenu avionskih karata od samo 109 kuna, pravo je vrijeme da rezervirate let do neke od brojnih sunčanih destinacija u ponudi Wizz Aira, kao što su Atena u Grčkoj, Larnaka na Cirpu i Bari u Italiji. Popusti na rezevacije u toku današnjeg dana odnose se na sve destinacije i letove iz Wizzair mreže do 31. svibnja.

Za putnike koji žele osigurati neku od najpovoljnijih karata koje se danas nude, ali nisu sigurni s kim će putovati, Wizz Air nudi uslugu fleksibilnog suputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu rezervirati kartu i prijave ime suputnika tek prilikom čekiranja.

Ove karte sa popustom u ponudi su do 23:59 sati večeras 13.03., zato požurite rezervirati let po povoljnoj cijeni.

U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55cm x 40cm x 23cm težine do 10kg. 

Iz Hrvatske Wizzair povezuje Split sa Londonom (Luton), Varšavom i Katowice i Osijek sa Baselom te osijek sa Baselom u Švicarskoj

Iz Slovenije Wizzair povezuje Ljubljanu sa Londonom (Luton) i  Bruxellesom.

Iz Budimpešte Wizzair-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Astana,  Baku,  Barcelona, Bari, Burgas, Bruxelles, Bukurešt, Catania, Cluj, Corfu, Dubai,  Dortmund, Eindhoven, Bologna, Frankfurt, Ženeva, Gothenburg, Heraklion, Kijev, Larnaca, London, Madrid, Malaga, Malmo, Milan, Napoli, Palma de Mallorca, Rhodos, Rim, St. Petersburg, Sofija, Stockholm, Tel Aviv, Thessaloniki, Targu-Mures, Turku, Varna, Varšava, Zakynthos.

Iz Beograda Wizzair-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Basel, Bruxelles, Corfu, Friedrichshafen,  Dortmund, Eindhoven, Gothenburg, Karlsruhe, London, Larnaca,  Malmo, Malta,  Memmingen, Nurnberg, Oslo, Pariz, Rhodos, Stockholm.

Iz Tuzle Wizzair-om se možete zaputiti prema sljedećim destinacijama: Basel, Bratislava, Berlin, Billund, Friedrichshafen  Gothenburg, Malmo, Nurnberg,  Dortmund, Eindhoven, Frankfurth, Stockholm, Munchen

Iz Sarajeva: Budimpešta

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskobudžetna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Europi čija flota obihvaća 88 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 27 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i vrlo niske cijene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 28,2 milijuna putnika u 2017. godini. Wizz Air je član Londonske burze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registriran u okviru programa Kontrole operativne sigurnosti (IOSA) Međunarodne udruge avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-sigurnosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja europska avio-kompanija u 2017. godini koju dodijeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.